Tveklös fördel Molde inför returen mot Daniel Sundgren och Daniel Larssons Aris. Men på grekisk mark blir det nog en annan typ av match.

Första mötet

Molde - Aris 3-0 (27' 1-0 Eikrem, 32' 2-0 Hestad, 87' 3-0 Ellingsen)

Mode: Craninx - Gabrielsen, Haraldseid, Haugen, Björnbak, Eikrem, Hussain, Hestad, Aursnes, Omijuanfo, James

Aris: Julian - Sundgren, Korhut, Rose, Fran Velez (utvisad), Diguiny, Basha, Matilla, Lucas Sasha, Tonso, Ideye

Det gick allt utom bra för Aris från Thessaloniki borta mot Molde. Både 1-0 och 2-0 till Molde efter 32 spelade minuter. Rött kort på spanjoren Fran Velez i den 64 minuten och ännu mer salt i såren när Ellingsen gjorde 3-0 i den 87 minuten. Det ser helt klart ut att bli norskt avancemang här och något annat vore ju vågat att säga. Däremot tror jag ändå att Aris kommer vara laget som ligger på och laget som har störst chans att vinna den enskilda matchen här nere i Grekland.

Det brukar vara bra tryck på läktarna och coach Pantelidis och hans spelare vill självklart inte skämma ut sig till fullo inför sina hemmafans. Ska man åka ur så lär man i så fall prata om att göra det med hedern i behåll. Alltså genom att vinna hemmareturen. Om det räcker får visa sig men jag tror att Aris har en bra chans att lyckas med det på sin hemmaplan. Det blir en annan match.

SPELTIPS
Jag spelar Aris att vinna till 1.95 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip