På GSP Stadium tar Armenien emot Nordmakedonien i en direkt avgörande match om första platsen i Nations League gruppen. Det är fördel till gästerna som leder gruppen med en poäng före Armenien. Alltså räcker det med oavgjort för att Nordmakedonien ska kvala vidare från C gruppen in till B gruppen. Matchen betyder väldigt mycket för båda nationerna. Armenien måste gå framåt och göra mål. Då kommer det också att uppstå ytor för Nordmakedonien att ställa om, kontra och själva göra mål.

När lagen möttes i den första omgången vann Nordmakedonien hemma med 2 - 1. Samtliga tre mål kom på straffspark dock. Sedan dess har båda lagen varit involverade i relativt målrika matcher. Armenien har två vinster, två kryss och förlusten mot Nordmakedonien, där Armenien totalt har gjort åtta mål framåt och släppt in sex mål. I endast hemmamatchen mot Estland, som Armenien vann med 2 - 0, har Armenien klarat av att hålla nollan. I övriga matcher har det gjorda och insläppta mål.

För Nordmakedoniens del har det blivit gjorda och insläppta mål i samtliga Nations League matcher. Laget har stått för en offensiv och attraktiv fotboll, där de har försökt att vinna samtliga matcher. Detta har resulterat i två vinster, tre kryss och inga förluster. Att Nordmakedonien gör en massa mål är inte så konstigt med tanke på den rutinen och kvalitén som finns offensivt, med italienska Serie A profiler som Eljif Elmas från Napoli, Goran Pandev från Genoa och Ilija Nestorovski som spelar i Udinese.

Armenien har en vana att vara involverade i målrika tillställningar. Någon ändring tror jag inte sker i denna match, med tanke på att Armenien måste gå för seger. Då räknar jag med mål för Armenien, men också att det släpps in minst ett mål på vägen.

Speltips Armenien - Nordmakedonien:
Båda lag gör mål - odds 1.96 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Armenien:
David Yurchenko, AHovhannes Hambardzumyan, Varazdat Haroyan, Taron Voskanyan, Kamo Hovhannisyan, Artak Grigoryan, Solomon Udo, Tigran Barseghyan, Arshak Koryan, Hakob Hakobyan & Alexander Karapetian.

Bekräftad startelva - Nordmakedonien:
Damjan Siskovski, Darko Velkovski, Visar Musliu, Gjoko Zajkov, Stefan Ristovski, Ennur Totre, Tihomir Kostadinov, Egzon Bejtulai, Aleksandar Trajkovski, Ivan Trickovski & Vlatko Stojanovski.
---

This is the stats tab
This is the post tip