EM-kvalet för Turkiet inleds med en resa till Vazgen Sargsian Republikanstadion i Jerevan där Armenien står för motståndet. Marknaden har Turkiet som stora favoriter till seger, i det som kan potentiellt bli ett tufft bortamöte. Kroatien, Lettland och Wales är för övrigt i samma grupp - så det gäller för Turkiet att resa hem med viktiga poäng i behåll.

Armenien har tappat mycket när det kommer till formen. Ett tag var de obesegrade i nio raka landskamper, där de hade fem raka segrar. I VM-kvalet blev det tre raka trepoängare mot Georgien, Island och Rumänien. Dock kom en formsvacka därefter. Samt att Henrikh Mkhitaryan har tackat för sig i landslaget. I Nations League åkte Armenien ut ur League B - trots att truppen är bra. Oleksandr Petrakov har fått förtroende som förbundskapten och kommer att bygga laget bakifrån, med ett tajt försvar.

I Turkiet har förbundskaptenen Stefan Kuntz en tuff uppgift, efter alla jordbävningar i landet. En hel del har skett sedan uppflyttningen från League C till League B i Nations League. Något spel i VM i Qatar blev det inte heller. Nationen är ömsom vin, ömsom vatten, men har en intressant blandning i truppen. Försvaret är starkt och borde klara av att hålla tätt mot. På mittfältet finns Hakan Calhanoglu, Orkun Kokcu och Kerem Akturkoglu i högform.

Något målfest är inte att vänta mellan nationerna.

Ingenting talar för en underhållande fotbollsfest när dessa två nationer drabbas samman. I stället väntas det bli hårt krigande om viktiga poäng. Det kan mycket väl bli en hel del skuggsboxning. Därmed blir det ett spel på att det bli som högst två insläppta mål totalt i matchen.

Speltips Armenien - Turkiet:
Under 2,5 mål - odds 1.90 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip