Speltips: Under 2,5 mål i matchen till 1.70 hos bet365 .
—-
Armenien tar emot Wales in en extremt viktig match i grupp D. Wales är två i gruppen på tio poäng, lika många som Kroatien, med Armenien bakom på sju poäng.
Jag tror inte det här blir någon lätt uppgift för Wales. Armenien har lyckats, om inte att göra det svårt för större nationer, så åtminstone hålla siffrorna nere.

Armenien - Turkiet 1-1
Armenien - Kroatien 0-1

På hemmaplan är man trots allt relativt svåra att nöta ner. Turkiet misslyckades och Kroatien lyckades med nöd och näppe. Två landslag som enligt mig är bättre än Wales.

Wales har haft det jobbigare på bortaplan än hemmaplan i detta kval. Seger senast mot Lettland men innan det poängtapp mot både Turkiet och Kroatien.
Ingen av matcherna har heller gått över 2,5 måls-linan, vilket jag inte tror den här matchen gör heller.

Hade denna match spelats i Wales hade jag trott på en ganska bekväm Wales-seger. Nu tror jag dock man får jobba betydligt hårdare för det.
Armenien viker som sagt sällan ner sig på hemmaplan, och varken Wales eller Armenien har sina styrkor offensivt, varken taktiskt eller kvalitétsmässigt.

Viktig match för båda lagen

Jag tror vi får se en ganska trist historia utspela sig på Vazgen Sargsyan Republican Arena (man hittade inget längre namn?). Wales ses som favoriter inför, men Armenien har inte gett upp det här gruppspelet ännu och båda lagen har fortfarande chansen på topp två.
Matcher som betyder mycket blir ganska ofta låsta, så under 2,5 mål känns som ett bra spel nere i Armenien och är enligt mig definitivt värt en slant!
Det spelas till 1.70 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip