Arsenal ställs emot nykomlingen Aston Villa hemma på Emirates.

Unai Emery har fortsatt problem med defensiven. Det är ihåligt i defensiven och deras största problem är hur lätt motståndarna kommer till chanser. Det kan vara en pass från backlinjen som som skär igenom hela Arsenals försvarsspel. Visst, det kan hända någon gång att motståndarna gör det väldigt bra, men i Arsenals fall är det för ofta och det håller inte i längden att fortsätta så. Arsenal har haft flest skott emot sig bland alla lag i Premier League. Anmärkningsvärt då de mött lag som Newcastle, Watford och Burnley. I EL mot Frankfurt vann de med 3-0 men Frankfurt hade 24 skott varav sju på mål.

Aston Villa har det jobbigt. Laget är spelmässigt bra med men den sista pusselbiten har saknats i nykomlingen. De har haft en del otur, som när de kvitterade mot Palace i sista sekunden men Grealish blev avblåst för en filmning. Oerhört tufft bedömt av domaren. Vi kommer få se ett lag som backar hem och vill stänga så många ytor som möjligt.

I de två bortamatcherna som Aston Villa spelat har de haft 31 skott emot sig mot Spurs och 22 skott mot eget mål mot Crystal Palace. Arsenal får, som sagt, många skott emot sig men de skjuter också mycket själva. 16 skott i torsdags och senaste hemmamatchen blev 26 skott för Arsenal i derbyt mot Tottenham.

Jag spelar Arsenal över 14,5 skott @1.65 hos Unibet eller LeoVegas med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip