På Emirates Stadium drabbar under onsdagskvällen två lag samman som andas helt olika luft. Ett Arsenal som inte har flugit högre sedan Wengers glansdagar och ett Aston Villa som är längre ner än på länge.

Villa har, sett till trupp, underpresterat enormt sedan Steven Gerrard tog över som huvudtränare i slutet av förra säsongen. Med en trupp som redan förra året höll hög standard i Premier League, och därtill prestigevärvningar som Diego Carlos från Sevilla och Boubacar Kamara från Marseille inför denna säsong höll många Villa högt i sina tabelltips. Det har dock fortsatt att hacka. Med endast en seger på de fyra inledande omgångarna står Gerrards och hans mannar med kniven mot strupen, och att då åka till norra London för att möta ett Arsenal som går på moln, det känns nog sådär för Gerrard.

Bortalaget sägs komma till spel utan några nya skador och har egentligen bara långtidsskadade Diego Carlos som är värd att nämna på skadelistan.

Hemmalaget Arsenal fortsätter att imponera denna säsong. Man spelar fin fotboll, tar seger på seger och ser väldigt starka ut både defensivt och offensivt. Utöver detta tar man även segrar som inte ser helt enkla ut. Senast mot Fulham släppte man in 0-1 i mitten av den andra halvleken, men lyckades både kvittera och ta ledningen innan slutvisslan ljöd. Detta visar på att moralen är väldigt hög, och jag tror inte Aston Villa, i den formen man är i idag, kommer kunna rucka på den.

Arsenal ryktas komma till spel utan Zinchecko och Partey för andra matchen i rad. I detta möte sägs även Parteys ersättare Mohammed Elneny ha skadat sig och missar sannolikt onsdagens match. Detta kan öppna för en debut för nyförvärvet Fabio Vieira, men det återstår att se om Mikel Arteta vågar chansa i detta läge.

Jag ser värde i att Arsenal, med hemmapubliken i ryggen, kommer gasa från minut ett. Därför blir mitt spel att Arsenal leder i halvlek till 2.00 på bet365 .