Speltips: Arsenal - Bate Borisov

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2017-12-07 21:05
Land: Internationellt
Liga: Europa League
Odds: 2.23
Tips: Över 1,5 mål ht
Över 1,5 mål i första halvlek mellan Arsenal och Bate Borisov spelas hos Leo Vegas till 2.23.

Ett ”vanligt” ö2,5/ö3//ö3,5 spel är också tänkbart här.

Betydelselös match för Arsenal, som redan vunnit gruppen. För Bate finns en minichans att knipa andraplatsen, men då krävs kryss i Röda Stjärnan-Köln.

Grupptabellen:

1 Arsenal 5 3 1 1 8-4 10
2 Köln 5 2 0 3 7-7 6
3 Röda stjärnan 5 1 3 1 2-2 6
4 Bate Borisov 5 1 2 2 6-10 5

Arsenal kommer, som vanligt denna EL-höst, rotera kraftigt. Walcott och Wilshere ska starta och med tanke på att Maitland-Niles var den som deltog i onsdagens presskonferens lär även han spela. Generellt är Arsenals truppbredd betydligt bättre offensivt än defensivt. Walcott, Wilshere, Giroud, Welbeck lär samtliga vara aktuella för spel och det är en rätt stark offensiv. Bakåt är Arsenal ofta svajiga oavsett vilka som spelar, men det blir ju knappast bättre utan Cech, Monreal, Koscielny, Mustafi, Kolasinac m.fl.

Bate har gjort sex mål på fem matcher och motsvarande möte i Vitryssland var en ruggigt öppen historia. Nu har de allt att vinna - de måste gå för segern för att ha chans på avancemang - så jag räknar med en öppen match. Samtidigt har vitryssarna släppt in 10 mål i EL så här långt och defensiven har stundtals sett riktigt stökig ut, framför allt på bortaplan.

Med tanke på att matchen är betydelselös för Arsenal räknar jag med ett hemmalag som, inför hemmafansen, går för det och vill bjuda på en underhållande match. De offensiva spelare som får chansen lär vilja visa Wenger vad de går för då det finns ett par platser som är lite up for grabs inför det täta jul och nyårsschemat.

Nej, jag tror på full fart från start här. Arsenal är ett i grunden offensivt lag och med tanke på de avspända förutsättningarna som råder här tror jag det här kan bli en väldigt öppen historia. När lagen möttes i höstas stod det 1-3 i halvtid. Tror kanske inte på samma resultat här, men minst två kassar första 45 borde den här match-upen kunna ge.

Arsenal: Ospina; Debuchy, Chambers, Holding; Nelson, Elneny, Willock, Maitland-Niles, Walcott, Giroud, Wilshere

BATE BorisovXI: Scherbitshi; Rios, Gayduchik, Milunovic, Polyakov, Volodko; Dragun, Gordeychuk, Ivanic, Stasevich; Rodionov.

  Arsenal - Bate Borisov
Spela på Speltips Arsenal - Bate Borisov
Polsater - 7 December 2017 - 10:25
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Jaume Munar - Casper Ruud
Tennis - ATP Båstad - Jaume Munar
1.87
19:00  Elfsborg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.18

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar