Under 3,5 mål i Arsenal-BATE Borisov blir mitt EL-spel under torsdagen.
Höga 1.90 hos bet365 .

1-0 till Bate i första matchen. Iskallt väder och kass plan hjälpte nog vitryssarna mer än Arsenal där. Tungt nog för The Gunners del så drog Lacazette på sig ett onödigt "jag är frustrerad-rött". Avstängd här.

Förutom den franske anfallsstjärnan saknas Bellerin, Holding, Welbeck och Sokratis. Med tanke på att Emery oftast vägrar använda Özil och att Ramsey räknar dagarna till han landar in hos Juventus så går det att argumentera för att även den duon saknas. Antingen fysiskt pga någon påhittad åkomma eller mentalt om de skulle få speltid (även om Ramsey ofta levererat den här säsongen).

Kreativiteten i laget är verkligen inte på topp i nuläget. Högerkanten är tämligen iskall utan Bellerin och en stor del av anfallsidén är att Kolasinac ska överlappa och panga in bollen snett inåt bakåt. Om vi bortser från FA-cupen så har laget gjort tre eller fler mål vid endast ett tillfälle senaste tio. Kravlat sig förbi lag som Cardiff och Huddersfield nyligen utan att imponera. Och nu väntar Bate alltså. Med enbart Aubameyang som vasst anfallsvapen. Tänkbart lag:

Cech,
Maitland-Niles, Mustafi, Koscielny, Kolasinac
Xhaka, Guendouzi, Suarez
Mkhitaryan, Aubameyang, Iwobi

Bate är inte i säsong och jag tycker inte de imponerade särskilt mycket senast, segern till trots. Att de lyckades skaka fram 1-0 var en överraskning modell större. De fick dock en passande matchbild i ledning, med iskallt väder och studsig plan. Bör bli betydligt tuffare här. Även om jag oftast har svårt att se Arsenal hålla nollan känns det här som ett tillfälle det ligger nära till hands. Dels för att Bates kvalitét är klart begränsad (mål på fast situation senast) och dels för att ett insläppt mål för Arsenals del kan göra kvällen rejält jobbig.

Tänkbart lag Bate:

Scherbitski
Rios, Volkov, Filipenko, Filipovic
Baga, Dragun, Hleb
Milic, Skavysh, Stasevich

Tror Arsenal kommer ta tag i spelet från start utan att öppna sig för mycket. Bate lär backa hem och försöka packa ihop runt eget straffområde. Den typen av motstånd har Arsenal haft problem mot, den nuvarande truppen är inte kreativ nog att vifta bort den här typen av lag. Så jag tror inte Bate gör mål och jag har svårt att se Arsenal göra fler än tre.

2/3-0?
Speltips: Under 3,5 mål - 1.90 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip