En riktigt intressant match mellan Arsenal och Bournemouth på Emirates Stadium. Både lagen har varit mycket målglada och Bournemouth har bjudit på stora ytor i flera toppmöten tidigare. Jag spelar över 2,5 mål och att Arsenal vinner matchen till 1,83 hos bet365 !

Emery och Arsenal vann tidigare i veckan enkelt mot Standard Liege i CL och kommer därav med vind i ryggen till detta viktiga möte. Senast i ligan blev det bara en poäng mot Manchester United och Emery kommer därav kräva en bra insats från sitt "Gunners".
I somras anslöt unga Gabriel Martinelli till klubben och han har imponerat i ligacupen och nu senast i CL där 18-åringen både gjorde 1 och 2-0. Ser ruskigt intressant ut.
Vinsten var även "Gunners" tio raka match utan en seger, men det kan bli bättre.
Arsenals försvar har inte sett bra ut och är den försvarslinjen som har läckt mest av alla lag bland topp 6. Det måste förbättras.
Emery har endast Alexandre Lacazette på skadelistan.

Bournemouth har blandat och gett i denna säsongsinledning. 3–2–2 på sju matcher med 13/12 i målskillnad. Offensiven med King, Fraser och framför allt Wilson ser lika vasst ut som förra året.
"The Cherries" fick dock en tyngre inledning på säsongen där flera skador på viktiga pjäser gäckade laget. Nu ser det något ljusare ut där bland annat Fraser är tillbaka från skada. 25-åringen har dock varit sjuk i veckan och är ännu ett frågetecken inför söndagens match.
Anfallaren Callum Wilson sitter inne på en ruskig form med ett mål eller en assist i varje omgång. Återstår att se vad han hittar på här mot Arsenals försvar – som har en tendens att läcka.
Eddie Howe har fortfarande några skador att ta hänsyn till då David Brooks, Dan Gosling, Junior Stanislas, Chris Mepham, Charlie Daniels och Adam Smith missar resen till London.

Arsenal: Leno; Chambers, Sokratis, Luiz, Kolasinac; Guendouzi, Xhaka; Pepe, Willock, Saka; Aubameyang
Bournemouth: Ramsdale; Stacey, Cook, Ake, Rico; H. Wilson, Billing, Lerma, Fraser; King, C. Wilson

Man ska inte räkna bort Bournemouths krut i offensiven, framför allt inte om man är Arsenal vars försvar har sett ganska risigt ut såhär långt in på säsongen. Kan tycka att Bournemouth till och med överskattar sig själva aningen, framför allt mot storlagen. Efter 90 + tillägg så tror jag Arsenal väger aningen tyngre i detta möte.
Aubameyang, som ser glödhet ut, ska ha goda chanser till att näta hemma på Emirates till exempel.
Svängigt och målglatt!

SPEL: Arsenal vinner & över 2,5 mål i matchen till 1,83
Hos bet365
(Skapa spelet under fliken "Skapa ett spel")

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip