Brentford gästar Arsenal på lördagen.
Mitt speltips: Brentford att göra över 0,5 mål i matchen. Expekt , Unibet eller LeoVegas . Går även att spela att bägge lagen gör mål till runt dubbelt hos bl a bet365 .

En del frågetecken kring hur Arsenal ska värderas i stunden. Ligans kanske bästa lag fram till de senaste veckorna, nu två raka 1-0-förluster:
Mot Man City i FA-cupen med ett roterat lag.
Mot Dyche-Everton i ligan förra helgen i vad som var kanske den sämsta prestationen den här säsongen.

Nu är det tänkt att Arteta ska hitta en reaktion. I fjol var Arsenal väldigt streakiga med flera förluster i följd vid några olika tillfällen. I år har det inte riktigt sett ut så då de radat upp segrar. Så vi får se om spanjoren kan vända på det här. Brentford hemma är väl en tacksam uppgift på pappret, men det är ett lag som inte ska underskattas tycker jag. Brighton får en del rubriker, men Brentford ligger där strax bakom och gör en lika bra säsong i stort sett.

Gjort mål i 16/21 ligamatcher och får ut mycket av en trupp som på pappret kanske inte ser superstark ut. 2-1-seger mot City på Etihad, 4-0 hemma mot Man U, 3-1 hemma mot Liverpool, 2-2 mot Spurs - de har stått upp bra mot topplag tidigare. Nio raka utan förlust. Inget cupspel som stör - så kan gå all in på att fortsätta göra det kanon i ligaspelet. Bra truppläge. Gjort fler mål än bland annat Liverpool och Newcastle såhär långt i årets ligaspel. Det är inget flax bakom där de gjort mål på precis allt, utan de skapar lägen som motiverar antalet mål. Alltid luriga på fasta situationer också - där Everton sårade Arsenal senast.

Gunners släpper förvisso in få mål. 17 på 20 är det bara Newcastle som slår. Nio nollor är bra. Men hemma har de varit lite slarviga mot en del lag. Släppt in mål mot Aston Villa, Leicester, Fulham och West Ham för att ta några exempel på lag som håller ungeför Brentfordnivå. Sedan VM tycker jag försvarsspelet varit lite sämre än det var före mästerskapet. Ramsdale har bjudit på något mål, Saliba har varit lite mer mittbacksmänsklig och White har haft ett par svaga prestationer. Redan på onsdag väntar Man City i vad som är lite av årets match - kanske sneglas dit en aning.

Så jag tror Brentford kommer skapa sina lägen här. Gillar det här oddset för att de ska pilla in en boll. BLGM till något högre är nog också bra då Arsenal sällan går mållösa, men jag väljer Brentford enbart här.

This is the stats tab
This is the post tip