Mittveckan i Premier League rundas av med Arsenal-Brighton på torsdagen.
Mitt speltips: Arsenal asian -1. Spelet innebär fullvinst vid tvåmålsseger, förlust om Brighton tar poäng. Pengarna tillbaka om Arsenal vinner med uddamålet. Det här spelet läggs hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

Oj, vad jag har sågat mitt Arsenal den här säsongen. Vi har gått emot laget ett antal gånger - med rätta. Det har verkligen sett fullkomligt bedrövligt ut många gånger. Och det finns fortfarande stora problem i klubben med utgående kontrakt, en obalanserad trupp och en ekonomi som lider av CL-bristen.

Men. Insatsen borta mot Norwich i söndags var en av säsongens bästa matcher. Första 30 minuterna var väldigt bra med Arsenalmått mätt och laget förtjänade att leda. Norwich lyckades dock ta ledningen i ett av sina första ordentliga anfall då Pukkis skott styrdes in i mål av miserable Mustafi. Arsenal kvitterade visserligen men fick en ny käftsmäll när Cantwell placerade in 2-1 med första halvleks sista spark. Otroligt tungt för ett självförtroendefattigt Arsenal att inte få utdelning på spelet och en ledning att spela på. Mycket troligt att de hade vunnit då. Andra halvlek var visserligen inte bra alls, men överlag såg det bättre ut än under Emery. Spelarna såg åtminstone inspirerade ut.

Här gör Ljungberg sin första hemmamatch. Fansen är fortfarande positivt inställda till honom då han är en klubbikon och kommer stå bakom laget. Emirates atmosfär är förvisso inget att skryta om, men det kommer åtminstone inte vara den förpestade stämning som det var under Emerys sista månad - då publiken blev en belastning och många gånger vände sig mot laget.

Allt detta borde göra att Arsenal får ut lite mer av sina spelare och då ska truppen vara topp sex i den här ligan. Normalt sett starka på hemmaplan mot den här typen av motstånd.

Tror spelande Potter-Brighton faktiskt passar Arsenal rätt så bra. Arsenal har inget direkt grundspel eller effektivt possession-spel, de är som vassast när de individuellt skickliga offensiva spelarna får ställa om med en del ytor att jobba med. Då är Lacazette, Aubameyang, Özil och kanske Pepe som bäst. Det borde man få här. Potter har gjort ett bra jobb med Brighton men vi ska inte glömma att det var ett av de lägst rankade lagen inför säsongen. Ligger på plats 16 i den jämna tabellen inför den här säsongen och det är väl någonstans där de hamnar till slut tror jag - plats 12-17. Skrällde hemma mot Spurs i ett läge där Tottenham var usla, men har i övrigt inte riktigt räckt till mot de bättre lagen - segrarna har annars kommit mot Watford, Everton och Norwich. Man United vann rätt lätt på Old Trafford före uppehållet t ex.

I den matchen fick Man U ett gäng fantastiska kontringslägen mot ett Brighton som verkligen "gick" för kvitteringen. Hade de varit mer kliniska kunde siffrorna blivti större. Tror Arsenal ängligen tar en seger som hade gett lite andrum. Tar ledningen och kontrar sedan in ett avgörande?

3-1?

Speltips: Arsenal med asian handicap -1 - odds 2.10 hos Bethard , Speedyet eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip