Arsenal att göra under 2,5 mål blir mitt spel i söndagens tidiga PL-match. 1.86 hos LeoVegas , 888sport eller Unibet .

Gunners matchas hårt. En enkel EL-grupp öppnade upp för rotation där under hösten, men den här matchen blir tredje på sex dagar.
- Förlust mot Southampton med 3-2 i söndags.
- Förlust mot Tottenham i Ligacupen med 2-0 - trots starkt lag med 7-8 ordinarie pjäser.

Dessa matcher satte stopp för Arsenals svit av obesegrade matcher. Som jag varit inne på ett flertal gånger så tycker jag den sviten lät lite bättre än vad den i själva verket var. Gjorde en riktigt bra match mot vasst motstånd (Spurs hemma). I övrigt var det ett mycket tacksamt PL-schema och en del EL-matcher där. Spelmässigt har det sett sämre ut efter urladdningen mot Spurs i ligan. Skapade rätt lite mot Southampton och innan dess slet man hemma mot Huddersfield. Känslan är att det är något som inte riktigt stämmer truppmässigt: Özil har petats ett flertal gånger senaste tiden och även Lacazette har fått inleda på bänken ett par gånger senaste tiden. Ramsey är som bekant redan på väg bort.

Bara två dagars vila efter besvikelsen i Ligacupen mot Spurs inför den här tidiga lördagsmatchen är knappast optimalt. Har Brighton redan på onsdag också, så vid eventuell ledning tror jag det blir tankning för att spara lite energi till det kommande täta matchandet. Statistikmässigt har Arsenal bara ö2,5 i 5/17.

Burnley har sett lite bättre ut senaste veckorna. Höll bland annat 0-0 mot Tottenham i 90 minuter senast. Kommer såklart försöka med något liknande här. Dyche lär ställa upp oerhört defensivt för att göra det så tajt som möjligt för Arsenal. Kan nog frustrera ett slitet Arsenal som inte imponerat spelmässigt senaste tiden.

1/2-0?

This is the stats tab
This is the post tip