Arsenal tar emot Burnley på söndagskvällen.
Mitt speltips: Asian -1 på hemmalaget. Spelet sitter om Arsenal vinner med två eller fler mål. Push och pengarna tillbaka på uddamålsseger.

Det talas mer om Man Uniteds kris än Arsenals dito. Men jag tycker Arsenals situation är snäppet värre egentligen. Ligger skrynkligt till i tabellen, spelet är bedrövligt och har stjärnor som inte levererar. I Man United känns det som en underprestation medan Arsenal sorgligt nog inte är så mycket bättre än de visar upp för dagen. Att gå emot Arsenal har varit en bra strategi. Men här tycker jag oddset på hemmalaget faktiskt är lockande.

Möter ett Burnley som enligt mig är ligans sämsta lag tillsammans med West Bromwich och Fulham. Burnley har enorma problem att göra mål och skapa målchanser. Kanske har verkligheten kommit ikapp Dyche och hans primitiva fotboll. Att Burnley hängt sig kvar i PL de här säsongerna är egentligen en överprestation sett till lagets budget och att de inte förstärkt truppen egentligen. Tycker också de är ett utpräglat hemmalag.

Arsenal får klara sig utan avstängde Pepe och skadade Partey. Men roterade kraftigt i veckans EL och kan därmed ställa en fräsch elva på benen. Tänkbart lag:

Leno
Bellerin, Holding, Gabriel, Tierney
Ceballos, Xhaka
Willian, Lacazette, Saka
Aubameyang

Arteta är för första gången under sin tid som arsenalmanager rejält ifrågasatt. Inte läge att inte vinna här, då kommer det börja storma rejält. Borde ha tillräckligt för att slå ett begränsat Burnley. Aubameyang har kanske inte rosat marknaden, men någonstans finns det ändå en klasspelare där. Arsenal är inte ett lag för topp fem, men de borde vara bra nog att vinna här.

2-0?

This is the stats tab
This is the post tip