Arsenal tar emot Burnley på lördagen.
Mitt speltips: Över 2,5 hörnor i matchen.

Hemmalaget Arsenal har matchats tajt med en skadeskjuten trupp senaste tiden. Partey, Timber, Jesus, Ödegaard, Nketiah och Smith-Rowe missade veckans CL-match. Saka och Tomiyasu åkte på smällar och tvingades avbryta samma fajt. Skulle tro att Saka kommer till spel i alla fall, men jag tycker mig se att han inte är 100 procent. Får tuff bevakning i varje PL-match, men utmanar mindre och ser inte ut att ha samma klipp i steget som tidigare. Med tanke på skadorna får vissa spelare matchas hårt och på bänken finns inte så mycket att laborera med.

Lägg till att det bara är två vilodagar efter Sevillamatchen och jag känner att det inte är en topprestation vi kan vänta oss av Arsenal. Jag tror Burnley kommer få hålla en del boll och ha en del att säga till om.

Arsenal har släppt till tre eller fler hörnor i sex av ligamatcherna hittills.

Burnley ger det ett försök?

Av nykomlingarna känns Burnley fortsatt mest spännande, även om de inte fått med sig så många poäng hittills. Kompany vill spela sin fotboll som var så framgångsrik i Championship. Högt snitt för bollinnehav, kommer till en del avslut och har okej-mycket touch i motståndarnas straffområde. Saknar väl egentligen bara spelare som kan göra skillnad i offensiv tredjedel.

Haft tre eller fler hörnor i 10/11 matcher och då har de ändå mött Man City, Chelsea, Tottenham och Aston Villa för att ta några exempel.

Borde gå in i den här matchen med en rätt skön känsla av att de har allt att vinna. Ingen räknar med att de ska ta poäng på Emirates, så de kan bara åka dit och försöka spela sitt vanliga spel.

Mot ett skadedrabbat och lite slitet Arsenal tror jag Burnlehy definitivt kan ha en del att säga till om och över 90 minuter bör de ha goda förutsättningar att skrapa ihop tre eller fler hörnor.
This is the stats tab
This is the post tip