Chelsea dnb i derbyt mot Arsenal spelas. Pengarna tillbaka på kryss alltså. Tas på söndagen, matchen spelas på onsdag.

Özil kom inte till spel mot WBA pga en lättare knäskada och Koscielny fick bryta matchen. Högst osäkert om de hinner återhämta sig till match redan på onsdag. Kolasinac fick bryta redan i första halvlek och är out. Ramsey, Monreal och Giroud finns redan på skadelistan sedan tidigare. Tunga avbräck som gör att rotationsmöjligheterna minskar - ett stort minus i dessa tider med tätt matchschema. Tuff bortamatch mot WBA på söndagen och lirade mot Crystal Palace i torsdags. Tredje matchen på sex dagar och har nu alltså en dags mindre vila än Chelsea.

Chelsea fick en lugn match mot Stoke. Hazard vilade hela matchen (seger med 5-0) och de behövde inte förta sig alls. Bra skadeläge på det. Formen är dessutom bra - har en ligaförlust de senaste 13 matcherna. Ser vassa och svårslagna ut på ett sätt som delvis påminner om fjolårets suveräna lag.

Derby med allt vad det innebär - men jag tycker Chelsea (tyvärr får jag säga som Arsenalsupporter), har väl så bra chanser till tre pinnar som Arsenal har här.

This is the stats tab
This is the post tip