Hett Londonderby mellan Arsenal och Chelsea väntar på söndagen.
Mitt speltips: Över 4,5 hörnor för hemmalaget. Finns till 1.72 hos bet365 .

Tycker det här känns som en klart överkomlig lina för Arsenal.

Statistiken:
Arsenal snittar 7.11 egna hörnor per PL-match.
Chelsea är dock ett av lagen som släpper till minst antal hörnor per match (3.16). Fem lag har haft fem eller fler hörnor mot Chelsea - bland annat Leicester och Wolves, vilket är lag som håller ungefärlig Arsenalkaliber.

Att döma av Artetas första match som head coach blir det fortsatt fyrbackslinje för Arsenal. Då alla naturliga ytterbackar är skadade lär det fortsatt bli Maitland-Niles och Saka som får varsin kant. Bägge är i grunden spelare som helst vill spela längre fram i planen, varför de gärna är offensiva och försöker utmana. Sen borde det vara dags för Pepe att starta. Om 72-miljonersmannen inte får spela här med det tajta spelschema som råder är det något fel. Han är också en spelare som gärna utmanar sin ytterback.

I övrigt fanns det en del positiva saker att ta med sig från Artetas debut:
61% bollehav mot Bournemouth och 17 avslut, vilket är en siffra Emery enbart "slog" i två av alla PL-bortamatcher han hade Arsenal. Ett tecken på den offensivt ambitiösa fotboll Arteta vill spela, vilket är välkommet efter Emerys mer pragmatiska taktik. Räknar med näst intill full fart framåt här i hemmadebuten, som är ett välkommet tillfälle att försöka få med sig den besvikna fansskaran på den här nya resan. Just bollinnehavet är intressant. Under Emery hade Arsenal extremt mycket bollinnehav i egen tredjedel snarare än i "anfallszon". Såg bättre ut mot Bournemouth där bland annat Özil kunde hitta lite bra ytor mellan motståndarnas mittfält och backlinje. Förhoppningsvis får vi se ett Arsenal med mer meningsfullt och hotande bollinnehav framöver snarare än det katastrofala bollrullandet mellan stövelfötterna Chambers och Sokratis nere i eget straffområde.

Chelsea har gjort en bra säsong under Lampard. Gått på ett par minor på slutet, men är en given topp fyra-kandidat för mig. Kanske att de tappat lite fart och spets senaste månaden. Vill gärna ha mycket boll och föra spelet i matcherna, vilket även Arsenal har som ambition att göra. Så det blir intressant att se vem som tar hand om bollinnehavet här. Jag tror det blir rätt så jämnt.

Tror den här matchen kommer bli en böljande och sevärd historia med en hel del avslut. Arsenal brukar rada upp hörnor på Emirates och med offensiva ytterbackar, ett mer offensivt ambitiöst spel och fler avslut än tidigare känns en 4,5-lina vad gäller hörnor klart överkomlig.

Speltips: Över 4.5 hörnor för Arsenal - odds 1.72 bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip