Londonderby väntar när Arsenal tar emot Chelsea på söndagen.
Mitt speltips: Arsenal vinner, med insatsen tillbaka vid oavgjort. Bethard , LeoVegas , Expekt eller Unibet .

Nu har han blivit galen, tänker du kanske. Ja, den som lever får se. Men för att ha det sagt:
Ja, Chelsea kommer sluta före Arsenal i tabellen.
Ja, Chelsea är ett bättre lag.
Ja, det verkar som att Lukaku gör debut.
Ja, det verkar som att Aubameyang är out medan Lacazette definitivt är det.
Ja, Chelsea såg bra ut i premiären medan Arsenal såg ut som skit.
Ja, det är rimligt att Chelsea är favoriter här.

Alla vet det där och jag hade kunnat lista fler saker. Det är därför oddset på Arsenal gått upp mot himlen medan Chelseas dito har droppat rejält. Missförstå mig inte, Chelsea kan mycket väl vinna här, får de träff prestationsmässigt och kanske ett tidigt mål lär Emiratespubliken vända sig mot Arsenal och då kan det stå 0-4 på tavlan när matchen är slut. Men bollen är rund och matcher ska spelas. Någonstans finns det ändå en gräns för hur lågt Chelsea ska stå oddsmässigt i en sån här match. Chelsea står lägre här än de gjorde på Stamford Bridge när lagen möttes före sommaren. För mig har pendeln slagit över så pass mycket att jag tycker värdet faktiskt finns på Arsenal här.

Ni som brukar läsa mina texter här vet att jag är väldigt kritisk mot Arsenal och förra veckan tog vi betalt genom att spela 1x / asian +0,5 på Brentford. Det här är en helt annan match. Arsenal är förvisso pressade som lag och klubb, men nästan ingen väntar sig att de ska kunna göra något här. Lite samma läge som i vintras när de här lagen möttes på Emirates. Arteta skickade ut ett oväntat lag med unga spelare, men Arsenal gjorde en av säsongens bästa matcher och vann rättvist, förvisso var det mot Lampards Chelsea, men ändå.

Arsenal är inte ett topp sex-lag, men de måste kunna betydligt bättre än de visade mot Brentford senast. Tycker inte det är så mycket mer att säga härannars mer än att jag tycker oddset på Chelsea helt enkelt är för lågt.

Speltips: Arsenal vinner, med insatsen tillbaka vid oavgjort.

This is the stats tab
This is the post tip