Tisdagen bjuder på Londonderby när Arsenal tar emot Chelsea.
Mitt speltips: Chelsea att ha över 3,5 hörnor i matchen. bet365 & Expekt .

Arsenal slaktades totalt av Man City i onsdags. Den lilla chans de hade att ta PL-titeln försvann därmed och de ska nu bara försöka hålla ihop det sista månaden. Bevaka andraplatsen. Tyvärr för Arsenals del har den startelva som gjort det så bra hela säsongen ruttnat lite och de går in i den här matchen med säsongens typ sämsta form. Förutom att de har fyra raka utan seger, vilket är en dålig resultatrad, har prestationerna verkligen varierat. De dominerar inte på samma sätt längre, defensiven är darrig och mittfältet inte lika mäktigt. Gör att motståndarlag får mycket att säga till om matchbildsmässigt.

Vad ska man säga om Chelseas säsong? Sparkade Tuchel, tog in och sparakde sedermera Potter. Är nu inne på Frank Lampard som interim, samma Lampard som fick sparken för ett par säsonger sedan. Åtta raka utan seger (alla tävlingar) och bara ett gjort mål. Minst sagt märkligt med tanke på truppens kvalitet på pappret. Men finns inte mycket unikt att säga om Chelsea för dagen som inte redan är sagt. Ett stort problem är att de inte verkar kunna göra mål.

Kvalitén att matcha Arsenal spelmässigt har de i alla fall. Har inget att försvara och en säsong som knappast kan bli sämre. Kommer kunna gå in i den här matchen rätt avslappnade och med tanke på att det är ett derby bör de vara hyfsat påkopplade även om de inte har något tabellmässigt att kämpa för riktigt. Tror åtminstone på mer påkopplat Chelsea än om motståndet varit typ Southampton eller Nottingham borta. Haft fyra eller fler hörnor i 22 ligamatcher den här säsongen. Bland annat hemma mot Arsenal en tid på säsongen då Arsenal flög medan Chelsea sög.

Klarat linan 22/32

Haft fyra eller fler hörnor i 22 ligamatcher den här säsongen. Bland annat hemma mot Arsenal en tid på säsongen då Arsenal flög medan Chelsea sög.

Reece James är out skadad, men Chilwell lär ta hand om andra kanten. Borde bli några av Felix, Mudryk, Sterling och Havertz som får ta hand om offensiven. Över 90 minuter tycker jag Chelsea borde kunna skrapa ihop fyra eller fler hörnor nästan oavsett elva. Crystal Palace gjorde det på Emirates nyligen, ett roterande Leeds skapade tre hörnor etc. Chelsea ska bara vara bättre än dessa.

I ett derby mot ett formsvagt Arsenal tycker jag 3,5 hörnor är en rätt låg lina att behöva slå. Chelsea bör som sagt vakna till lite av att det ändå är ett derby, men samtidigt finns det inget att försvara för deras del. Så ingen idé att parkera någon buss.
This is the stats tab
This is the post tip