Speltips: BLGM & Ö2,5 mål i matchen till 1.87 hos Betinia .
—-
Ett högoktanigt London-derby står framför oss när Arsenal gästar Chelsea till Emirates Stadium under tisdagskvällen.

Arsenal lyckades senaste studsa tillbaka efter två raka förluster och besegra Wolves med 2-0 på Molineux Stadium.
Man har sett segare och tröttare ut på senare tid, så det var starkt att åka iväg och besegra Wolves på bortaplan både mentalt och fyskiskt.
Skadeläget i Arsenal ser fortsatt bra ut. Endast Takehiro Tomiyasu ser ut att vara tveksam till den här matchen. I övrigt bör truppen vara fri från skador!

Chelsea kommer från ett uttåg ur FA-cupen mot Manchester City under helgen. Kanske inte den mest rättvisa av förluster sett till domslut man fick emot sig, men nu ligger åtminstone allt fokus på att göra en respektabel avslutning på ligaspelet.
Offensivt har Chelsea en hel del spets och talang som man faktiskt fått ur mer av den senaste tiden. Resultatraden den senaste tiden har faktiskt varit bra och det har man inte direkt defensiven att tacka för. Bortsett från förlusten senast har man gjort 14 mål på de senaste 5 matcherna.

Målrikt i derbyt?

Jag tycker att varningens finger bör höjas för Chelsea i den här matchen. Diverse spelbolag har den raka Arsenal-segern till knappa 1.50, vilket jag tycker är lite väl lågt.

Jag kommer dock inte våga mig på ett spel i Chelseas favör, utan tittar istället åt målspelen.
Jag ser framför mig en match som Arsenal för och kommer kunna såra Chelseas ofta svaga och naiva försvar. Att Chelseas offensiva spelare ska kunna straffa Arsenal i kontringsspelet ser jag dock också absolut som fullt möjligt.
Jag tycker att Arsenals defensiv ser aningen sämre ut än den gjorde för några veckor sedan, vilket inte är så konstigt med tanke på det tuffa matchandet och Artetas vägran att rotera.

4 av de 5 senaste matcherna mellan lagen har slutat med minst 4 gjorda mål, där mötet i höstas slutade 2-2. Jag är inne på något liknande i målväg även denna gång.

Båda lagen gör mål och över 2,5 mål i matchen till 1.87 hos Betinia blir mitt drag i detta London-derby!
This is the stats tab
This is the post tip