Sist ut från Premier League denna omgång är mötet mellan Arsenal och Crystal Palace på Emirates Stadium i London. Hemmalaget kliver in som favoriter här, men magkänslan säger att gästerna inte ska räknas bort helt och hållet...

Arsenal har i ligan spelat fyra raka matcher utan förlust och det får ses som ett steg framåt då de öppnade svagt med två raka förluster. I premiären torskade de med 2-0 mot nykomlingen Brentford borta och därpå föll de med samma siffror hemma mot Chelsea för att sedan i omgång tre förlora med hela 5-0 mot Manchester City borta.
Därefter har det gått sakta men säkert framåt. 1-0-seger hemma mot Norwich följdes upp med 0-1-seger borta mot Burnley. Därefter slog de Tottenham hemma med 3-1 och innan uppehållet spelade de också 0-0 borta mot Brighton.

Allt detta ger Arsenal tio poäng efter sju matcher och just nu är de placerade på en 13'e plats i Premier League-tabellen med en målskillnad på 5-10.

Crystal Palace är tre poäng bakom Arsenal just nu och för deras del är det då sju poäng på kontot efter sju matcher och detta med en seger, fyra oavgjorda och två förluster. Målskillnaden för bortalaget är 8-11, så de gör något fler mål men släpper också in mer.
Innan uppehållet löste Palace poäng i två raka. De inledde med 1-1 hemma mot Brighton och följde upp den insatsen med ett nytt kryss på hemmaplan och då genom 2-2 mot Leicester. Förlusterna för West Ham har kommit mot Chelsea borta (3-0) och mot Liverpool borta (även där 3-0).

Jag tror vi får se en jämn match mellan dessa lag och först var jag inne på att testa krysset, eller möjligen 1-1 som slutresultat. Men det kan lika gärna göras nåt mer mål från nåt av hållen... så varför inte 2-2?
Därför landar jag istället i att spela båda lagen gör mål.

SPELTIPS
Båda lagen gör mål till 1.90 hos bet365 .
Ska vi säga 2-2? Ja, varför inte!

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip