Arsenal tar emot Eintracht Frankfurt på torsdagskvällen.
Mitt speltips: Frankfurt med asian hcp +0,5. Spelet sitter om Frankfurt undviker förlust. Finns till bra odds hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

Mitt kära Arsenal befinner sig i totalt fritt fall. Laget spelar en bedrövligt tråkig fotboll där väldigt få målchanser skapas. Hade väl varit okej om defensiven varit stabil nog att vinna matcher åt laget, men så är inte fallet. Svagt försvar och obefintligt anfallsspel är en kombination ingen vill ha. Emery ändrar formation i match efter match och verkar ha noll koll på vilken som är bästa elvan. Stämningen runt klubben är riktigt usel med buande fans som vill ha Emerys avgång. Många säsongskortsinnehavare dyker inte ens upp på matcherna längre - räknar med att atmosfären här kommer kännas som hemmaplan för tyskarna.

För mig som följer laget rätt nära känns det som att spelarna inte spelar för Emery längre. Har redan ryktats om att spelarna gör sig roliga på spanjorens bekostnad när han ej är närvarande och att de snackar skit om honom. Avgångskraven skriks ut allt högre av allt fler men det verkar som att Emery får 3-4 matcher på sig att vända på det här. Men just nu finns absolut ingenting som pekar på att Arsenal är på gång.

Emery brukar dessutom rotera kraftigt i Europa League, vilket han lär göra även här. Har råd med det då Arsenal faktiskt leder gruppen med fyra poäng före just Frankfurt (och Standard Liege). Måste inte vinna här alltså. Med tanke på hur kritiskt läget är i ligan lär han prioritera att ha bästa laget i söndagens match mot Norwich.

Frankfurt föll i EL-premiären mot Arsenal med 3-0. Maken till ologiska siffror har jag sällan skådat. Tyskarna var det bättre laget, skapade en hel del och borde gjort minst ett par mål. Men bjöd också på en del lägen som Arsenal utnyttjade. Ligger "bara" tia i tyska ligan, men det är riktigt jämnt och laget har bara fem poäng upp till fjärdeplatsen. Har tre raka förluster (två ligaförluster och en EL-torsk) där de förtjänat mer i samtliga matcher. Sånt där brukar jämna ut sig över tid. Har allt att spela för här då de måste ta minst fyra poäng de återstående två matcherna för att ha bra chans att gå vidare till slutspel. Bör ha hygglig chans mot ett Arsenal som är i spillror.

Kryss är rätt okej för båda lagen här, kanske landar vi på 1-1?

Speltips: 2 asian handicap +0,5 - odds 1.94 Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip