Everton att få över 9,5 skott mot Arsenal på Emirates spelas.

Unai Emery har fått en helt okej start på sin säsong i hans nya klubb. Det började med två förluster men det var mot Man City och Chelsea så det kan han komma undan med. Efter det har det blivit fyra raka vinster och där är väl dumt att klaga när man vinner men det har inte sett så bra ut. Jag tycker att man har tagit mer poäng än vad laget förtjänat. Arsenals försvar ser inte samspelta ut alls och det syns i spelet. Tänker på matchen mot Cardiff där man släpper några jättelägen till nykomlingen som borde förvaltats på ett bättre sätt - trots det gjorde Cardiff två mål.

Evertons form är tvärtom sett till Arsenals. Trots hemmamatcher mot Huddersfield och West Ham i de två senaste omgångarna har det bara blivit en poäng. Det håller inte om man är Everton och vill vara precis bakom storklubbarna. En viktig nyckel till den här matchen är att man får tillbaka Richarlison som har avtjänat sina tre matcher på läktaren efter ett rött kort mot Bournemouth i den andra omgången.

Arsenal spelar på Emirates och där vill man gå framåt. Det tror jag Everton kommer kunna utnyttja och skulle dessutom Arsenal ta ledningen (som är troligt) så ska den här linan ätas upp av Everton innan domaren blåser av matchen.

Jag spelar Everton över 9,5 skott @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip