Arsenal tar emot Everton på söndagen.
Mitt speltips: Asian hcp +0,5 (X2) på bortalaget. Spelet sitter om Everton tar poäng.
1.84 hos 10bet , Bethard , FastBet eller SpeedyBet .

Everton har faktiskt tagit två poäng mer än Arsenal såhär långt. Nian mot tian i tabellen.

Visst har det sett bättre ut under Arteta. Andra halvlek mot Newcastle var nog säsongens bästa insats. Men det ska inte glömmas bort att motståndet var svagt och att första halvlek var rätt kall. Nu fick Arsenal visserligen utdelning i andra halvlek, men det har fortfarande inte presterats en helgjuten insats under Arteta. Har bara två segrar senaste tio PL-matcherna. Även om det sett bättre ut än under Emery är jag fortfarande inte övertygad om att Arsenal är ett av de sex-sju bästa lagen i England för dagen. Matchen mot Newcastle var blott sjunde PL-matchen den här säsongen Arsenal vann statistiken för skott på mål. Det finns fortfarande mycket att jobba på alltså.

Har den här veckan varit i Grekland och spelat en tuff bortamatch mot Olympiakos. Möter grekerna på Emirates på torsdag och med tanke på att EL är Arsenals enda realistiska väg till Champions League så kommer den ges prioritet.

Everton är ett av de formstarkaste lagen i ligan. Senaste tio matcherna är det bara Liverpool och Man City som har fler inspelade poäng. Får tillbaka Delph här och truppläget i övrigt ser rätt bra ut. Richarlison har sett riktigt bra ut senaste tiden. Har tagit färre poäng än de "borde" sett till xg-statistiken den här säsongen - för mig är Everton en dark horse till Europaplatserna. Blir inte jätteförvånad om de slutar före Arsenal till slut.

Tänkbart lag:

Leno,
Bellerin, Mustafi, Luiz, Saka
Ceballos, Xhaka
Pepe, Özil, Aubameyang
Nketiah

Pickford,
Coleman, Mina, Holgate, Digne,
Sidibe, Sigurdsson, Delph, Bernard
Calvert-Lewin, Richarlison

Visst har marknaden till slut insett att Arsenal inte är vad de varit. Tycker dock fortfarande de överskattas. För mig är det här en jämn match och jag blir inte förvånad om vi får se ett nytt kryss.

Speltips Arsenal v Everton:
Everton med asian hcp +0,5 - odds 1.84 hos 10bet , Bethard , FastBet eller SpeedyBet .

This is the stats tab
This is the post tip