Arsenal tar emot Everton på fredagen.
Mitt speltips: Asian +0,5 på Everton. Samma spel som dubbelchans X2. Bethard eller FastBet .

Tunga avbräck för Arsenal som får klara sig utan Aubameyang, Lacazette, Luiz och Tierney. Det är fyra startspelare och rätt viktiga namn som gjort hälften av Arsenals mål i PL. Martin Ödegaard är ett stort frågetecken och lär knappast riskeras inför säsongens viktigaste match (EL-semin mot Villarreal) nästa vecka.

Poängtappet mot Fulham var nog spiken i kistan för Arsenals chanser att nå vettigt Europaspel nästa säsong via ligaspel. Nu är det verkligen bara Europa League som återstår och där är en viktig match som sagt på gång nästa vecka.

Everton gjorde en rätt så bra insats mot Spurs förra fredagen. Två misstag i försvaret öppnade upp för Harry Kane att göra två mål, annars var nog hemmalaget något hack bättre. Med en match mindre spelad än många lag har de fortfarande en bra chans att nå Europaspel, vilket hade varit stort för klubben. Positivt nog har Ancelotti på torsdagen meddelat att "Calvert-Lewin, Mina, Bernard, Delph and Gomes are back and available to face Arsenal". Stor boost för laget att få tillbaka sin bäste målskytt och ett par till som kan gå rakt in i laget. Bra truppläge alltså.

Tveksam form med sex raka utan seger (alla tävlingar), men de slog Arsenal på hemmaplan i vintras och går nog in med stark tro på poäng här.

För mig skjiljer det inga mil mellan de här lagen och med tanke på Arsenals EL-fokus + skadeläge tror jag Everton har mycket god poängchans här. Favorit i fara.

1-1?

This is the stats tab
This is the post tip