Uppskjuten.
Arsenal tar emot Everton på söndagen.
Mitt speltips: Everton +1,5. Pinnacle . Spelet sitter om Everton tar poäng eller förlorar med högst ett mål.

Visst har Arsenal haft en fin start på säsongen. Tacksamt schema och fem raka segrar. Magin bröts förra helgen borta mot Man United. Bra prestation, sämre resultat. 3-1-segern för Man United var kanske något mål för stort, matchen kunde gått hursomhelst.

En fördel för Arsenal ifjol var att de inte hade något Europaspel som kunde stjäla fokus. Åkte också ur FA-cupen tidigt. Så Arsenal kunde fokusera helt och hållet på ligaspelet. I år är de med i Europa League och då blir det lite mer upp till bevis för Gunners. Gruppspelet drog igång i torsdags och även om det blev viss rotation så var det vissa spelare som fick spela, truppen fick resa med allt vad det innebär. Martinelli, Gabriel och Xhaka startade där och lär starta igen här. Jesus, Saka, Ödegaard och ZInchenko fick hoppa in. Menar inte att hela truppen är sliten bara för att de spelat en extramatch jämfört med lagen utanför topp sex, men det blir en ny utmaning jag vill se hur det här unga laget klarar av att hantera. Resa, komma tillbaka sent och tajt vila.

Därför tycker jag Arsenal är lite väl stora favoriter här. Everton inledde med två uddamålsförluster men har därefter fyra kryss. Senast mot Liverpool var de bra med i matchen och poängen var välförtjänt. Varit frågetecken kring Lampard som tränare, men i den matchen såg jag ett lag som krigade för sin tränare. En sak att göra det hemma i ett allt att vinna-derby på hemmaplan såklart, men kan de hålla i den intensiteten blir det en bättre säsong än i fjol. Tycker de värvat okej; gillar Maupay som spelare även om han är en målsumpare (han brukar trivas bra mot Arsenal dock), Onana och Gueye är rätt tunga innermittfältare och Coady en stabil mittback. Gordon är bra vilket vi vet sedan tidigare. Pickford skadad är ett avbräck, men ska inte spela så stor roll.

Arsenal höll nollan mot usla Bournemouth och i premiären mot Palace (chanser saknades inte för deras del). I övrigt har de släppt in mål i alla matcher – låt vara att de inte släppt till så många målchanser, men de har bjudit på en del mål hursomhelst. Ramsdale är jag inte helt övertygad om som målvakt, blandar och ger. Så jag kan se Everton göra mål här. Då ska Arsenal göra tre för att spelet ska förlora. Nu kom visserligen ledningsmålen mot både Fulham och Aston Villa sent för Arsenals del. Men i bägge matcherna så föll Arsenal ner och slutade anfalla. Bevakade ledningen. Lite så som Arteta gjort historiskt sett. Så om Arsenal tar ledningen här är det inte skrivet i sten att de fortsätter gå all in för fler mål.

Nej, jag tycker +1,5 är en bra startposition här.

Speltips: Asian +1,5 på Everton.

This is the stats tab
This is the post tip