Det här spelet lyfter jag fram som helgens bästa spel.
Jag fortsätter alltså att hylla och reka "The Gunners".
Bara hoppas vi även får rätta vidare...

Arsenal har som alla vet gjort ett kanonfönster då man plockade in två stora mästare från Manchester City; Gabriel Jesus och Oleksandr Zinchenko. Det här har gjort att man fått in två spelare som det lyser klass om, som gått rakt in i startelvan utan att ha behövt någon som helst acklimatiseringstid.
Och duon har verkligen levererat, framför allt utmärker sig Gabriel Jesus som varit ligans bästa spelare i inledningen. Hittills har han noterats för 2+3 på tre matcher, då har Jesus ändå haft lite stolpe-ut är känslan.
Så han har varit enormt fin. På slutet har även spelare som Martin Ødegaard och Thomas Partey utmärkt sig allt mer, medan unga duon Gabriel Martinelli och William Saliba ser extremt spännande ut.
"The Gunners" är bra. På riktigt, nu väntar vi bara på att det ska lossna för Bukayo Saka och att vi får se nye Fábio Vieira på planen.
Så Arsenal har alltså lite sparkapital.
Och ändå plockat tre raka segrar med total målskillnad på 9–2!

Fulham då?
Haft stolpe-in deluxe. Tog först två turliga poäng mot Liverpool (2–2) och Wolves (0–0) innan man senast på något vis lyckades slå Brentford på hemmaplan med 3–2. Så det är inget desperat lag som kommer till Emirates.
Utan en småmätt och naiv nykomling.
Det här passar Arsenal bra!

Mitt lir?
Arsenal -1.5 mål till 1.90 hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip