I nitton raka säsonger har man spelat i Champions League. Men den här säsongen får man husera i den mindre smickrande turneringen Europa League.

Arsenal kommer att ställa över spelare som till vardags spelar regelbundet i Premier League. Cech, Koscielny, Özil, Xhaka, Lacazette, Welbeck och Ramsey tränade inte med laget på den sista träningen inför den här matchen. Vilket får ses som att Wenger redan gjort sitt val med att stå över med dessa spelare. Men Alexis Sanchez tränade och förväntas få speltid ikväll. Likadant med Giroud, som är en duktig anfallare i boxen, väntas starta efter sparsam tid i Premier League i inledningen.

Jag spelade hörnspel på Arsenal så sent som i lördags när man tog emot Bournemouth på hemmaplan. De vann Arsenal med 10-3 trots att Welbeck gjorde mål efter bara sex minuter. Laget hade nio hörnor mot Stoke på bortaplan och i premiären hemma mot Leicester fick Wengers lag även då nio stycken.

Köln som slutade på en femteplats förra säsongen i Bundesliga har fått en minst sagt jobbig start. Efter tre spelade omgångar är man det enda laget som inte tagit poäng än. Hörnorna i deras matcher har varit många. Senast mot Augsburg blev hörnorna 9-6 till Kölns fördel. Mot Hamburg förlorade man hörnorna med 7-6. Självförtroendet är i botten för Köln och det skulle verkligen förvåna mig om man ställer sig högt i försvaret och försöker vinna matchen genom att spela en bättre fotboll än Arsenal.
Jag tror istället vi kommer få se ett lågt tyskt försvarsspel som i första hand är här för att spela 0-0.

Arsenal kommer som sagt rotera men det oroar inte mig särskilt mycket för bredden är bra när man jämför med motståndet i den här turneringen. Att dessutom Giroud kommer få starta är positivt för hörnspel. Med Lacazette och Welbeck går det mer rakare och i djupled. Giroud har sina styrkor i luften och vill gärna att spelet hamnar på kanterna för inlägg.

Jag spelar Arsenal Ö6,5 hörnor @1.94 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip