Tillbaka med ligaspel efter en en veckas EM-kval.

Arsenal har åtta poäng ner till City dock med en match mer spelad än Guardiolas lag. Men greppet är fortsatt starkt och vi går nu in i de två sista månaderna för säsongen. Laget åkte ur Europa League mot Sporting och även om det kan ses som en svaghet så i det långa loppet så var det positivt för Arsenal. Nu kan de satsa allt på ligan och slippa få långa resor mitt i veckan för att komma tillbaka till London på fredagen och sen match på söndag. Nu har de hela veckan att fokusera och förbereda sig inför helgmatch i ligan.

Nio lag som riskerar att åka ur Premier League och Leeds är ett utav dem. Skiljer endast fyra poäng mellan jumbon och Palace som ligger på 12:e plats. Varje poäng blir viktig och på Emirates kommer det i första hand handla om att försöka få med sig en poäng. Gjorde en bra match på hemmaplan mot Arsenal och skapade faktiskt fler och och bättre chanser med det var Arsenal som vann matchen med 1-0.

England dömer

Det är England Darren som dömer matchen på Emirates. Det är en domare som är relativt ny i Premier League. Har blandat Championship och PL tidigare säsonger men nu är det enbart Premier League som gäller. Är en domare som gillar att ha en hög nivå precis som majoriteten av de engelska domarna har. Låter spela flyta på som länge det går utan att avbryta.

Jag var inne på att Leeds gjorde en bra match förra mötet lagen emellan men tror vi får se ett Leeds som är mer defensiva på bortaplan. Kommer överge kommandot till Arsenal och försöka stänga så mycket yta det går i runt deras egna försvarsspel.
Ska nämnas att offside räknas ej som någon foul.

Jag spelar under 22,5 fouls @1.68 hos Unibet .

Twitter @robiiinbetting
This is the stats tab
This is the post tip