Arsenal möter Leicester i den 34:e omgången av Premier League i London på Emirates Stadium.

Arsenal har efter en tuff omstart börjat få till det och kommer till matchen med tre raka segrar i bagaget, senast en stark sådan mot sjätte placerade Wolves. Laget har börjat klättra enstaka placeringar och ligger nu på en sjunde plats sex poäng upp till Manchester United på en femte plats. Arteta börjar även få till presspelet och anfallsspelet hos Arsenal och det har man märkt och man har gjort åtta mål på de tre senaste matcherna i liga, alltså Arteta börjar få mer och mer koll på sitt Arsenal.

Leicester har det gått ganska knackigt för efter omstarten om man jämför på vilken nivå man spelade innan ligan pausades, efter omstarten har man två kryss, en förlust och nu senast en stabil 3-0 seger mot Palace. Laget ligger på en tredje plats i ligan men efter denna knackiga start börjar laget bakom komma närmare och närmare och det är bara tre poäng till femte placerade Manchester United.

Det är ett formstarkt hemmalag som kommer till matchen då man behöver tre poäng om man ska ha chans på någon av Europa platserna och man möter ett Leicester som även dem är ute efter viktiga poäng i hoppet om att behålla Champions League plats. Det är två offensivt bra lag som möts vilket jag tror kommer synas på resultat tavlan då exempelvis Arsenals backlinje håller långt ifrån hög klass vilket dom ofta blir straffade av. Därför tror jag på mycket mål och väljer att spela över 2.5 mål i matchen på Unibet till 1.83 gånger pengarna.

Speltips Arsenal - Leicester:
Över 2.5 mål i matchen, odds 1.83 på Unibet , Casumo & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip