Dagens match är så klart den som spelas på Emirates.
Arsenal tar emot Liverpool i ett tungviktsmöte.
Snackisen är att Alex Oxlade-Chamberlain kommer tillbaka till Emirates för första gången – i Liverpools färger. Tror han inte direkt blir hyllad av de få riktiga fans som finns kvar bland slipsarna.

Arsenal är starkt på Emirates – idel segrar förutom förlusten mot Manchester United (1–3). Av de 14 senaste hemma har laget 13 segrar (har dock ej mött Chelsea, Man City eller Liverpool hemma).
För "Pool" är det nästan raka motsatsen, laget kryssar för mycket hemma mot lag som "parkerar bussen" för att få större ytor på bortaplan. Då öser man in mål.

Vad jag tror?
Fördel, Liverpool!
Laget levererar ständigt mot Big6-lagen – 5 segrar och 5 kryss på de tio marcherna förra säsongen.
Arsenal är av raka motsatsen. Väger för lätt mot de allra bästa lagen och har i år bara tagit 4 av totalt 18 poäng mot topplagen.

Arsenals skadeläge är väl fullt okej även om det börjar tunnas ur i leden sedan Olivier Giroud fick lämna planen skadad i veckans cupmatch. Även Aaron Ramsey och Santiago Cazorla är ur spel.

Senast lagen möttes på Anfield skojade Pool fullständigt med The Gunners. Det slutade med en solklar 4–0-seger och det är just det "öppna" spelet som Liverpool trivs så bra med.
Och på hemmaplan tror jag inte att Arsenal går ned i försvarsställning – det hoppas och tror jag att gästerna kommer att utnyttja. Igen.
Liverpools skadeläge är mycket bra. Saknar åter Moreno, Clyne och sannolikt även Matip (är dock tillbaka i träning).

Med tanke på matchbilden tror jag att Liverpools vassa omställningsspel vinner stora triumfer i den här matchen. Arsenal ser mer slitet ut och jag tror att Xhaka och Wilshere får vara riktigt grymma för att låsa låsa Pools offensiva spel.

Bethard ger 2.95 (!) för Liverpool!
Det är bara för högt för att inte testas.

Troliga startelvor:
Arsenal: Cech: Bellerin - Koscielny - Mustafi - Monreal: Xhaka - Wilshere: Iwobi - Özil - Alexis: Lacazette.
Liverpool: Mignolet: Gomez - Lovren - Klavan - Milner: Wijnaldum - Henderson - Coutinho: Salah - Firmino - Mané.

Insats: Låg (Låg/Medel/Hög)

This is the stats tab
This is the post tip