Tungviktsmöte på Emirates.
Arsenal mot Liverpool.
Jag tycker det är väldigt många faktorer som gör att tvåan på "Pool" till 1.95 hos OHMbet är ett bra spel.

1) Arsenal spelade cupmatch i veckan, vilket Liverpool slapp. Därmed har "Pool" haft en vecka att förbereda sig på den här matchen. I cupmatchen, knapp vinst mot Blackpool (2–1), fick förvisso många stjärnor vila. Men en som spelade var Guendouzi – och drog på sig rött kort. Är därmed avstängd nu.

2) Arsenals form? Inledde med två raka torkar i PL (mot Man City och Chelsea) har sedan radat upp segrarna mot betydligt sämre motstånd. Innan man förra helgen bara fick 2–2 mot Palace. Känslan är att Arsenal är på väg ned i form igen – det såg virrigt ut mot Palace och nu lär The Gunners ganska virriga backlinje testas hårt igen.

3) Räcker Arsenal till mot kvalitétslagen i serien? Min känsla är att man väger för lätt mot de bästa. Inte minst när skadorna radar upp sig på defensiva pjäser.
Definitivt out i Arsenal:
Guendouzi 8/0
Sokratis 6/0
Koscielny 0/0
Elneny 0/0
Högst sannolikt borta:
Bellerin 10/0
Monreal 7/1
Kolasinac 0/0

4) Traditionens makt. Arsenal har inte vunnit mot Liverpool på de senaste sex matcherna (tre oavgjorda och tre förluster).

5) Liverpool gör det väldigt, väldigt bra och har som sagt kunnat fokusera på det här mötet i en hel vecka. Inget har stört Klopp. Skadeläget är också ljust då endast Jordan Henderson och Naby Keita saknas.
Man kommer från en klar 4–1-seger mot Cardiff och Pool är extremt samspel och bra. Inte minst offensivt där trion Salah - Firmino - Mané gör precis allt rätt.

Jag tror helt enkelt att Liverpools offensiv är för bra för Arsenals skadedrabbade backlinje. Och när vi får nästan 2.00 i odds för den här tvåan (1.95) måste jag lägga ett spel hos Ohmbet.

Arsenal:
Leno
Lichtsteiner - Mustafi - Holding - Xhaka
Ramsey - Torreira
Iwobi - Özil - Aubameyang
Lacazette

Liverpool:
Alisson
Gomez - Lovren - Van Dijk - Robertson
Milner - Wijnaldum - Fabinho
Salah - Firmino - Mané

This is the stats tab
This is the post tip