Omgångens höjdpunkt hämtar vi från Emirates Stadium i kväll.

Arsenal har en chans på Europaspel även om det ser väldigt tufft ut. Behöver få med sig många resultat i andra matcher men behöver såklart vinna själva och det är inte något man tar för givet när man ser den här Londonklubben spela fotboll.

Liverpool har gått ner i tempo och samtidigt som Klopp roterar även en del i sina elvor. Det är många matcher på få dagar och nästa säsong verkar starta upp igen i september så det blir inte mycket till vila mellan säsongerna heller.

Liverpool står som vanligt högt upp med backlinjen och där kommer Arsenal försöka straffa dem. Vi kan nog räkna med några offside från Arsenal samt att de kommer få problem med snabbheten som Liverpools offensiv har.

Det blir även ett andra spel i form av: Liverpool över 13,5 skott.
Jag tycker Arsenals defensiv är urusel och det fick vi ännu mer bevis på när de spelade mot Tottenham i helgen. De mötte ett Spurs som inte varit bra i anfallsspel men lyckades ändå få iväg 15 skott varav nio på mål. Väljer att tro att det handlade mer om Arsenals oförmåga att försvara sig snarare än Spurs förmåga att anfalla.

Jag spelar Liverpool över 11,5 frisparkar @1.66 med 3u.
Liverpool över 13,5 skott @1.80 med 3u.
Båda spelen hittas hos bet365 .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip