Arsenal tar emot Liverpool på onsdagskvällen.
Mitt speltips: Rak tvåa på Liverpool. Bethard eller FastBet .

Efter en hemsk januari har Arsenal fem raka segrar. Kopplat visst grepp om den där åtråvärda fjärdeplatsen då Man U och Spurs blandar och ger. Helt klart en helt okej säsong Arsenal gör, men anledningen till att de har fjärdeplatsen i skrivande stund är framför allt tack vare andra lags misslyckanden. Det Arsenal gjort bra är att de vunnit i stort sett alla matcher de ska vinna. Väldigt få plumpar. Däremot har de haft det tuffare mot de bättre lagen:
0 poäng mot Man City på två matcher (dock bra prestation hemma)
3-0-torsk hemma mot Chelsea.
3-2-förlust mot Man United.
4-0 i röven mot Liverpool.

Dessutom 0-0 + 0-2 över två matcher i ligacupen mot Liverpool. Förlusten på Emirates kom under Afrikanska mästerskapen, med andra ord saknade Liverpool Mane + Salah. Arsenal, med i stort sett ordinarie lag, inledde bra, men över 90 minuter vann Liverpool till slut rättvist och var ett nummer större.

Här har Arsenal bara två vilodagar, medan Liverpool har tre. Övertygad om att Arsenal dragit nytta av att inte spela i Europa den här säsongen då de kunnat gå all in på ligaspelet och förbereda sig för varje match. Dessutom väntar Aston Villa i tidiga lördagsmatchen medan Liverpool har Nottingham i FA-cupen och lär rotera kraftigt där.

Många Liverpoolfans satte nog lördagspilsnern i halsen när Salah lämnade Brightonmatchen med en känning. På tisdagen hävdade dock Klopp att storstjärnan var redo att träna igen, så han kan mycket väl starta här trots allt. Kommer kunna vila i FA-cupen på söndag. Även om Salah inte skulle komma till spel trots allt tycker jag Liverpool har hygglig chans att vinna. Jättevittring på titeln efter att Man C snubblat borta mot Palace i måndags.

Arsenal har helt klart tagit kliv, men det har skilt en klass mellan de här lagen i två av tre tidigare matcher mellan lagen den här säsongen. Innan Arsenal har visat att de kan stå upp bra även resultatmässigt mot ett större lag kommer jag fortsätta gå emot dem i stormatcherna.

Speltips: Rak tvåa på Liverpool

TV: Formstarke Melker går för 13 rätt igen!




This is the stats tab
This is the post tip