Stormatch i PL väntar på söndagen när Arsenal tar emot Liverpool.
Mitt speltips: Martin Ödegaard att ha minst ett skott på mål i matchen. Spelet finns på Bethard under fliken spelarstatistik.

Andra bolag har runt 1.80 på det här spelet i skrivande stund, så Bethard ligger lite högre. Norrmannen har förvisso ofta utgått från en lite lägre position än förra säsongen. Har märkts på målskörden, 15 ifjol (över hela säsongen) bara fyra hittills. Men tycker han kommit till en del intresanta positioner i de senaste matcherna. Mot Nottingham hade en åtta toch i motståndarnas straffområde (snittar runt 3-4). Men har en tendens att spela bollen lite väl ofta. Eftersom han för första gången under sin Arsenalkarriär är lite ifrågasatt bland en del segment av supportrarna tror jag han känner att han är extremt motiverad för att göra avtryck här.

Kommit till minst ett avslut i 18/19 matcher han spelat i ligan den här säsongen. Träffar inte alltid mål förvisso, men han kommer alltid till sina lägen. Hade även avslut mot Pool i FA-cupen och i bägge ligamatcherna ifjol hade han skott på mål.

Liverpool släpper till avslut

Pool är kanske inte fullt så slaskiga som ryktet säger, men de släpper till en del avslut per match. På Emirates i FA-cupen hade Arsenal 16 avslut (5 på mål), på Anfield hade Arsenal 13 avslut (2 på mål) och mot City i höstas släppte de till 14 avslut (fyra på mål). Så när motståndet är högklassigt har de släppt till 13-16 avslut i snitt, borde hamna på något liknande här.

Saknar alltjämt Endo, så det lär bli offensiv balans på mittfältet igen. Klopp har liksom inte riktigt något alternativt spelsätt, så skulle tro att han blåser på här som vanligt och att det blir en öppen matchbild. I första halvlek i FA-cupmatchen pressade Arsenal sönder Liverpool och skapade en hel del tack vare detta. Återstår att se om Klopp anammar den framgångsrika taktiken från andra halvlek eller gör ett nytt försök. Och hur Arteta hanterar det.

Hur matchen slutar vad gäller 1x2 har jag ingen aning om, känns helt öppet. Glödhett bortalag, men Arsenal med hemmafördel och en dags extravila. Jag tror hursomhelst på en relativt öppen match med en del chansbytande. Gillar oddset på norrmannen att ha minst ett skott på mål.
This is the stats tab
This is the post tip