Speltips: Arsenal seger & Ö3,5 mål i matchen till 1.75 hos Bethard .

Arsenal kommer från en stark och viktig pinne borta mot Manchester City under helgen. Nu tar man emot ett betydligt lättare motstånd hemma på Emirates Stadium när Luton Town kommer på besök.

Som vi alla vet fortsätter Arsenal att hänga på i toppen av Premier League där man slåss med Liverpool och City. Söndagens kryss mot City får ses som ett fullt godkänt resultat då en förlust hade varit extremt tung.

Luton fortsätter sin kräftgång. Helt okej prestationer slutar just nu i snöpliga och ofta sena poängtapp vilket såklart inte är optimalt. Att då behöva åka till Emirates och möta Arsenal, det kan bli blodigt.

Målrik historia väntar på Emirates

Något Luton inte kommer göra är att lägga sig ner och dö. Man kommer åka till Emirates med inställningen att man är fullt kapabla att vinna. Om man lyckas? Väldigt tveksamt. Men gå för det kommer man göra.

Oavsett om Luton gör match av detta eller inte tror jag på en målrik historia. Arsenal bör inte ha några problem med att skapa chanser mot detta rackiga Luton-försvar, men jag ser det heller inte som omöjligt att man lyckas ställa om och straffa Arsenal.
Luton har trots att gjort mål i fjorton raka matcher i alla tävlingar, vilket är extremt starka papper för att vara ett bottenlag och ger facit på att man absolut är kapabla till att pilla in en boll även här.

Att hemmalaget vinner tror jag definitivt, men att Luton kommer bjuda på kamp är jag också rätt säker på, och det tror jag innebär en match med mål.
Arsenal seger & Ö3,5 mål i matchen spelas till 1.75 hos Bethard av undertecknad!
This is the stats tab
This is the post tip