Arsenal tar emot Man City på onsdagen.
Mitt speltips: Man City vinner, med insatsen tillbaka vid oavgjort. bet365.

Ruggigt het match på ingång här. Ska Arsenal ta tillbaka greppet om PL-titeln eller äter City ikapp ännu mer avstånd? Tyvärr för mitt Arsenals del tror jag det blir svårt här. Jag har sett varje minut av Arsenal den här säsongen och jag gillar inte vad jag ser riktigt:
- Martin Ödegaard är (med hans mått) under isen för dagen.
- Martinelli får det inte att lossna.
- Försvaret ser darrigt och sårbart ut.
- Nketiah, som efter en del mål ledde fans till att på allvar mena att han skulle peta Jesus när denne är åter efter skada, har sett mer mänsklig ut.

Det är en magisk säsong som gjorts, men de två senaste matcherna (Everton borta och Brentford hemma) har det blivit blott en poäng. Och det har varit helt välförtjänt, allt över en poäng hade varit för mycket. Lätt att glömma att ingen hade Arsenal som ett titelvinnande lag inför säsongen och i motsvarande möte för ungefär ett år sedan stod Man City i ungefär 1.55-1.60 att vinna. Arsenal är bättre nu såklart och visst kan de fortfarande vinna titeln, men kanske att bubblan spruckit lite? Lätt att glömma att det är ett av PLs yngsta lag - klarar de av att vända på resultaten nu när det blåser kallt?

City åkte som bekant på den ekonomiska undersökningssmällen förra veckan. En i raden av grejer den här säsongen, släppte som bekant Cancelo i vinterfönstret utan att förstärka. Kanske var ekonomin det som behövdes för att svetsa samman laget? För insatsen i första halvlek mot Aston Villa var mycket bra. Verkligen total klasskillnad på det sättet City blåst lag av banan desenaste säsongerna men inte i samma utsträckning i år. Sparade på energin i andra sedan. Kanske är det nu formen är toppad inför CL-slutspelet.

Bytte ut baggen Haaland, men det lär väl ha varit en säkerhetsåtgärd. Även om han skulle missa matchen så finns det ändå bra alternativ och det är inte säkert att det blir så mycket sämre spelmässigt, även om målhotet såklart saknas.

Jag är fortfarande inne på att Citys höjd är omatchad i England. Att få såhär höga odds på nollbollen lockar i alla fall mig. Pengarna tillbaka om det landar på kryss känns som en bra livrem, för jag tror inte Man C förlorar.

This is the stats tab
This is the post tip