Över 3 mål asian i Arsenal-Man City spelas. Push och pengarna tillbaka på exakt tre mål, vinst på fyra eller fler.
Den modige kan ta över 3,5 mål till högre odds.

Luktar mål här tycker jag. Man City behöver väl ingen närmare presentation. Öste in mål i fjol och av Community Shield att döma är de inte många hack sämre i år. Fått in Mahrez och unga spelare som exempelvis Sane och Gabriel Jesus har blivit ett år äldre och förmodligen ett år Pep-bättre. Kommer sannerligen inte gå mållösa i många matcher i år.

Ställs mot ett Arsenal under ombyggnad. Wenger out blev äntligen verklighet och Emery ska nu bygga nytt. Tror på ett Arsenal som blir mindre bräckligt den här säsongen än tidigare. Kommer nog visa sig främst i färre bortamatcher mot sämre lag där laget kommer ut totalt yrvakna och ligger under med två mål innan de fattat vad som hänt. Mer stabilitet. Men jag tror inte att defensiven är så pass bra att Arsenal kommer kunna nolla topplag som Man City. Sokratis ger lite tyngd i backlinjen, men är långt ifrån världsklass enligt mig. Bredvid honom blir det väl olyckan Mustafi.

Tänkbart Arsenallag:

Leno,
Bellerin, Sokratis, Mustafi, Maitland-Niles
Xhaka, Torreira,
Mkhitaryan, Özil, Aubameyang
Lacazette

Offensivt finns ändå kvalitet. Tror Özil kommer göra en bättre säsong med ny coach och inget landslagsspel. Aubameyang, Lacazette, Mkhitaryan och Ramsey har inte spelat VM - ett stort plus detta mästerskapsår. Arsenal kommer alltid vara offensivt balanserade - särskilt på hemmaplan.

Så här tror jag bägge lagen gör mål - och det stannar nog inte på 1-1. Tror det blir riktigt sevärt och målchansrikt och tror faktiskt vi kan få se fyra-fem mål. Finns offensiv kvalitet i bägge lagen både på bänk och startelva.

Tänkbar City-elva:

Ederson,
Walker, Stones, Laporte, Mendy
Gundogan, Fernandinho
Mahrez, Bernardo Silva, Sane
Aguero


2-2 eller 1-3?

This is the stats tab
This is the post tip