Över 2,5 mål blir mitt spel i fredagens FA-cupdrabbning mellan Arsenal och Man United.
1.57 hos bet365 , FastBet och Unibet .

Det blev 2-2 när de här lagen möttes i ligan i vintras. Mycket har hänt sedan dess. Inte minst i Man United, som bekant fått in Solskjaer som gått rent. Vad som dock varit konstant är de här lagens defensiva bekymmer:
De har fyra hållna PL-nollor var, vilket är lika bra som Huddersfield och Brighton. Nu lär det dock bli en del andra spelare i startelvorna, men tror knappast det kommer läka de defensiva problemen de här lagen har. När Man United mötte Reading för ett par veckor sedan skakade Championshiplaget fram en hel del bra målchanser.

Samtidigt har United bra offensiva alternativ som bör vara högaktuella för spel här:
Lukaku, Sanchez och Mata norde ha bra startchanser. Tänkbart lag:

Romero
Valencia, Bailly, Lindelöf, Young
Pogba, Fred, Pereira
Mata, Lukau, Sanchez


Arsenal gjorde en av säsongens bästa insatser mot ett mycket blekt Chelsea i lördags. Jag är dock skeptisk till huruvida det var en regelmässig prestation snarare än ett undantag. Tror att laget är alldeles för ojämnt över tid. Framför allt är det försvaret som är svagt - motståndet kan alltid hitta chanser mot the Gunners. Offensivt är laget beroende av Lacazette och Aubameyang. Någon från den duon lär få starta här och förhoppningsvis är det dags för Mesut Özil att göra lite minuter.

Tänkbart lag:

Cech
Lichtsteiner, Sokratis, Mustafi, Monreal
Xhaka, Guendouzi
Willock, Özil, Iwobi,
Lacazette

Arsenal gör "alltid" mål hemma (endast gått mållösa mot Man City i ligan och Spurs i Ligacupen). Samtidigt släpper de in en del mål, vilket är logiskt med tanke på hur många målchanser motståndarna i regel skapar mot Arsenal. Inget av lagen lär vara särskilt sugna på ett omspel, vilket blir fallet om matchen slutar oavgjort. Minst tre mål och att båda lagen nätar känns väldigt troligt här.

This is the stats tab
This is the post tip