Vilken match vi har fått så här tidigt in i turneringen.

Ett Arsenal som kommer från en derbyseger mot Chelsea i bagaget. Förlusten mot West Ham glömdes bort rätt snabbt efter segern senast. Dras med några skador, men inget som är nytt till den här matchen så bör inte vara några problem. För Unai Emery är den här matchen väldigt viktig. Chansen till att vinna något den här säsongen stavas FA-cupen.

Manchester United är minst igång med Ole Gunnar Solskjaer. Han har fått en lysande start med sju vinster och CL-platsen är inom räckhåll. En tuff lottning har gjort att Arsenal behöver besegras för att ta sig vidare till den femte omgången. Men lita på att United-spelarna kommer tro på det.

Arsenal släpper mycket skott emot sig. Försvaret är ihåligt och känslan är att Uniteds anfallsspel kan ställa till med problem på Emirates. Hade Mourinho varit kvar så hade Arsenal fått styra och United hade backat hem. Trots Uniteds ledning mot Spurs på Wembley så fick bortalaget 13 skott. Ett tecken på att det är ett annat lag, som spelar med självförtroende och en vilja att gå framåt. Löste man linan borta mot Tottenham trots ledning i över 45 minuter, så ska man ha bra chans att göra det på Emirates.

Jag spelar Man United över 11,5 skott @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip