Stormatch i PL när Man United gästar Emirates.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål + ö2,5 mål i matchen. Lucky Sports .

Arsenal har gjort mål i 17/18 ligamatcher.
Man United i 17/19.
3-1 till Man U när lagen möttes i höstas. Matcherna i fjol slutade 3-1 (till Arsenal på Emirates) och 3-2 (Man U på OT).

Klassisk match. Mycket på spel den här gången när Arsenal ska försöka behålla greppet i toppen. Man U ett av lagen som jagar bakom. Ingen har väl missat att viktige defensive mittfältaren Casemiro drog på sig ett gult kort och är avstängd här. Ett stort avbräck för Man U, särskilt med tanke på hur bra Ödegaard varit för Arsenals del.

Positivt för Man U är formen på framför allt Rashford och Fernandes. Även om de inte varit spelmässigt briljanta har det blivit mål i de flesta matcherna. Tror det blir en rätt passande matchbild här för framför allt Rashford som bör kunna få lite omställningslägen.

Arsenal kommer från en mycket bra 2-0-seger borta mot Tottenham. Var det bättre laget, men Ramsdale fick pris som matchens bäste spelare efter flera fina räddningar. Innan dess 0-0 mot Newcastle, även där hade skatorna några bra chanser att näta. Kunde/borde släppt till 1-2 mål över de matcherna. Annars har försvaret såklart varit bra för Arsenal den här säsongen, men helt omutbara är de inte.

Offensivt är Arsenal väldigt målpålitliga hemma. Jag har tidigare varit inne på att truppen är väl tunn på sikt, men så länge de inte får några fler skador och nu när de har en match i veckan så fungerar det. Saka, Martinelli och Ödegaard alla i bra form. Nketiah gör ett bra jobb som ersättare till Jesus. Kanske hinner Trossard bli spelklar.

Så bra chans för bägge att näta. Och 1-1 borde vi inte stanna på heller kan jag tycka. Därför känns det här spelet bra.

Edit: Kan komma att fylla på med lite info efter presskonferenserna, men gillar spelet oavsett.

Speltps: Båda lagen gör mål och över 2,5 mål i matchen.

This is the stats tab
This is the post tip