Premier League spelet fortsätter och i den 32:a omgången är dert dags för Arsenal att ta emot jumbon Norwich.

Arsenal vann senast i ligan borta mot Southampton där man vann med 2-0, matchen i sig var ganska avslagen och Arsenal släppte inte till speciellt många målchanser och skapade inte heller speciellt mycket men gjorde fortfarande två mål. Laget har sedan senaste Premier League matchen hunnit med att spela FA cup kvartsfinal mot Sheffield United där man avgjorde sent och gick vidare via en 2-1 vinst. Arsenal började dåligt i början av omstarten och åkte på två raka förluster mot Manchester City och därefter Brighton men har nu alltså två raka vinster i bagaget, kanske börjar Arbeta få mer kontroll och koll över laget och detta är början på något nytt och bra?

Norwich, laget har fått värsta möjliga start sedan omstarten och har två av två möjliga förluster i Premier League och förlorade senast i helgen även FA cup matchen man spelade mot Manchester United. Laget ligger sist i tabellen med sju poäng till närmsta motståndare.

Jag tror på en match Arsenal äger och spelar framåt i, jag tror laget är på bättringsvägen och att man har något bra på gång. Arsenal möter även ett lag som ligger sist i tabellen och som även är ett lag som förlorat 11 av 15 mögliga borta matcher denna säsong, alltså ett iskallt bortalag. Som sagt tror jag på ett Arsenal som äger matchen, därför blir mitt speltips Arsenal vinst med asian handicap -1 till 1.71 gånger pengarna på SpeedyBet mm, alltså vinst vid Arsenal vinst med två mål eller mer, pengarna tillbaka vid Arsenal vinst med endast ett mål och förlust vid oavgjort eller Norwich vinst.

Mitt speltips Arsenal - Norwich:
1 asian hcp -1 till oddest 1.71 på SpeedyBet , Bethard FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip