Returmatch på Emirates mellan Arsenal och Olympiakos.
Mitt speltips: Arsenal asian hcp -1. Spelet sitter vid tvåmålsseger, du får pengarna tillbaka på uddamålsseger för Arsenal. Förlust om Olympiakos "tar poäng".
1.86 hos Bethard , 10bet , FastBet eller SpeedyBet .

1-0 till Arsenal i första matchen. Var inne på att Gunners skulle få det tufft där, men var faktiskt det något bättre laget i min bok. Att det bara blev 1-0 ska Olympiakos vara klart nöjda med, det här dubbelmötet hade kunnat vara dött redan. Nu lever matchen hyggligt, tillräckligt mycket för att Arsenal ska spela ett bra lag igen. Nu när skadeläget är bättre än tidigare har Arsenal faktiskt en del spelare att rotera med:
Papastathopoulos, Lacazette, Torreira och Martinelli var inte med i helgens ligamatch mot Everton. Dessa lär kliva in från start medan resten av elvan fylls på med ordinarie pjäser.

Arsenal gjorde en ny okej insats mot ett bra Everton i helgen. Hade lite tur som fick med sig alla tre poäng, men desto skönare att få med sig segern från såna matcher. Den typen av segrar har Arsenal knappt tagit den här säsongen. Känslan är att det mesta pekar uppåt nu.

Olympiakos nollades mot Arsenal i Grekland. Är normalt betydligt bättre hemma än borta, så det ser rätt mörkt ut för deras del här. Förlorade alla tre CL-gruppmatcher med två mål exempelvis. Tappat poäng i fem bortamatcher i ligan medan de tappat enbart två poäng på hemmaplan. Var samma mönster i fjol när de spelade i Europa League.

Tycker Arsenal ska vara en klass bättre här. Att de inte behöver vinna tror jag passar utmärkt. Kryssresultatet är dött för Olympiakos som måste gå för segern - det kommer öppna upp fina kontringsytor för Arsenal. Lyckas Gunners bara ta ledningen tror jag det här kan rinna på till en rätt bekväm seger till slut.

2-0 / 3-1?

Speltips Arsenal v Olympiakos:
Arsenal med asian handicap -1 - odds 1.86 hos Bethard , 10bet , FastBet eller SpeedyBet .

This is the stats tab
This is the post tip