Arsenal ska försöka hålla undan för Olympiakos efter bortavinsten förra torsdagen.

Hemmalaget vann i söndags mot Everton men jag tycker de gör det utan att imponera. Everton var det bättre laget i matchen och trots bortaplan hade man lika mycket boll som Arsenal och skottstatistiken vann Everton med 17-9. Det är ett Arsenal som är bra på att ligga rätt på mittfältet men inget lag som äger det centrala spelet oavsett vilket motstånd. Den typen av spelare finns inte i Arsenal.

Olympiakos har en tuff uppgift framför sig. Att behöva göra mål på Emirates och sen samtidigt inte bli för öppna i defensiven blir en svår balans. Men de kommer få ha mycket boll och med tanke på att de måste göra mål så tror jag de vågar chansa mer när det gäller skott. Det behöver inte vara jättelägen varje gång utan att de trycker av utifrån.

Arsenal har en ledning och gå på så förväntar mig inte så mycket av den fina fotbollen från deras sida. Är rätt trygga med att låta Olympiakos få driva upp tempot och sätta sin prägel på den. Med det sagt så tror jag att Olympiakos kommer ha sina lägen och att de får iväg minst tre skott på mål ska ha bättre chans än 1.90.

Jag spelar Olympiakos över 2,5 skott på mål @1.90 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip