Champions League rullar vidare idag och jag riktar in mig på mötet i London mellan Arsenal-PSG.

Leicester löste hörnlinan fint igår och nu spelar jag samma spel idag men byter bara från ett engelsk lag till ett annat.

Lagens tre senaste matcher:

Man United-Arsenal 1-1
Arsenal-Spurs 1-1
Ludogorets-Arsenal 2-3

PSG-Nantes 2-0
PSG-Rennes 4-0
Basel-PSG 1-2

Arsenal fick 1-1 borta mot Man United och det ska man vara väldigt nöjda med. Man spelade inte alls bra och såg bleka ut. Man United spelade väldigt bra och såg ut att gå mot 3 poäng, men Giroud behövde bara en chans för att kvittera i slutminuten. Även om Arsenal blivit mycket bättre på att spela bollen i djupled och hota försvaret så är det fortfarande så att man vill ha mycket av bollinnehavet, framförallt på hemmaplan. Man har spelat 9 matcher den här säsongen på hemmaplan och i 7 av dom har man fått minst 6 hörnor. Man står på lika många pong som PSG gör och skulle man vinna den här matchen så kommer man troligtvis även vinna gruppen. Så tror att man kommer vilja gå framåt och se till man tar alla pinnar ikväll. Man har Bournemouth på hemmaplan på söndag så det ska inte vara några bekymmer med att man behöver vila spelare till dess.

PSG kommer till den här matchen med stort självförtroende. Dom 10 senaste matcherna har man 9 vinster och 1 oavgjord, vilket är väldigt starkt. Jag tror man kommer vara ganska bekväma med att backa hem och låta Arsenal få föra spelet i början och växa in i matchen. När lagen möttes i första matchen slutade det 1-1 och 11-7 i hörnor.

Att Arsenal kommer få kämpa för den här segern på Emirates kan vi nog vara överens om och då ska den här hörnlinan lösas för Arsenal enligt mig.

Jag spelar Arsenal Ö5,5 hörnor @1.83 hos bet365 med 5/7u.

This is the stats tab
This is the post tip