Veckans ända Europamatch tar plats på Emirates Stadium när Arsenal tar emot PSV.

Den uppskjutna matchen mellan Arsenal och PSV ska äntligen ta plats. Hemmalaget kommer till matchen med fortsatt fint självförtroende efter helgens 1-0 seger mot Leeds. Vinsten må ha suttit lång inne, men det är ett tecken att ta sådana vinster också!

Man fortsätter göra fina resultat även i Europa League där ma står på full pott efter tre spelade matcher. Med en seger här kan man i princip säkra avancemang från gruppspelet, vilket jag tror hade varit väldigt skönt inför fortsättningen.

Några nya skador att nämna finns det inte heller, men däremot kan det nog väntas en del rotation. Man har tidigare under gruppspelet roterat några enstaka spelare och jag förväntar mig något liknande. Så det lag Arsenal ställer på banan kommer vara slagkraftigt oavsett.

Bortalaget PSV kommer även dem med fin form in i den drabbning. Med fyra raka segrar och en andraplats i ligan (en poäng bakom ledande Ajax) tror jag man åker till Emirates med god tro. Känslan är inte heller att PSV kommer åka till London och ställa 10 spelare bakom boll och försvara hela matchen. Detta kan nog leda till en ganska rolig tillställning.
Man har gjort mest mål i hela Eredevisie, 35 stycken, men även släppt in en hel del mål. Målgalada är dem, PSV!

Med spelare som Cody Gakpo och jättetalangen Xavi Simons tror jag absolut att man har möjligheter att såra Arsenal.

Med i beräkningen finns alltså två lag med fint självförtroende, ett Arsenal som vill säkra avancemang och ett PSV som blåser på framåt.
Mitt spel blir därför Ö2,5 mål samt att båda lagen gör mål till 1.90 hos bet365 .


Förväntad startelva Arsenal:
Turner - White, Holding, Gabriel, Tierney - Xhaka, Lokonga, Vieira - Nelson, Nketiah, Saka.

Förväntad startelva PSV:
Benitez - Max, Obispo, Ramalho, Mwene - Gutierrez, Sanagré - Gakpo, Veerman, Simons - Til.

This is the stats tab
This is the post tip