Arsenal tar emot PSV Eindhoven i CL-återkomsten.
Mitt speltips: Arsenal att ha över 5,5 hörnor i matchen.

I ligaspelet har Arsenal haft:
Åtta hörnor hemma mot Nottingham.
Åtta borta mot Palace.
Åtta hemma mot Fulham.
Tolv hemma mot Man U.
Elva mot Everton.

Skapat klart flest hörnor i PL. Med Partey skadad verkar Arteta välja det spelsystem som skördade stora framgångar i fjol. Bygger till stor del på överlappningar av White till höger och Zinchenko till vänster. I och med att det är klubbens första CL-match på ett gäng år räknar jag med att det är ett rejält påkopplat hemmalag, det här är något många spelare väntat på.

I fjolårets EL möttes de här båda och vann varsin match. Arsenal skapade 13 hörnor över dubbelmötet och "slog" 5,5-linan bägge gångerna. Detta trots att EL var rätt så nedprioriterat den säsongen vad gäller laguttagning. Utgår från att det blir ännu starkare elva den här gången.

PSV får det svårt?

Nederländska PSV har inlett sitt ligaspel perfekt med idel segrar. Helt annat motstånd nu såklart. Kvalade sig till CL via dubbelmöten med Rangers och Sturm Graz. Släppte till nio hörnor över två matcher mot skottarna, elva mot österrikarna. Lär inte åka till Emirates och parkera en buss, men jag tror de får väldigt svårt att hålla i boll. Arsenal lär ha runt 70% boll (vilket de hade även i fjol när de här lagen möttes).

Jag tror ett inspirerat Arsenal tar tag i matchen här. Att Martinelli saknas kan vara ett avbräck för hörnantalet då brassen är en riktig "gå på utsidan-ytter" som brukar skapa fem-sex hörnor på egen hand. Men Trossard kommer in och är också en utmanande spelare även om han inte är lika snabb.

Över 90 minuter tror jag Arsenal kommer ha tillräckligt mycket bollinnehav och offensivt övertag för att skapa minst sex egna hörnor.

Speltips: Arsenal att ha över 5,5 hörnor
This is the stats tab
This is the post tip