Arsenal tar emot Rapid Wien på torsdagen.
Mitt speltips: Pepe målskytt. finns till 3.10 på Bethard , FastBet eller SpeedyBet .

Nicolas Pepe har varit lite av en floppvärvning för Arsenal. Skyhög prislapp, ojämna prestationer och endast glimtar av hög klass. I förrförra ligamatchen drog han på sig ett rött kort och därmed en avstängning i ligan. Arteta gick hårt åt Pepe i media efter den matchen. Ytterstjärnan fick hård kritik.

Svaret var rätt bra i förra veckans Europa League-match mot Molde. Pepe blev målskytt och hade även ett bra skott i ribbkrysset. Prestationen överlag var bra. Molde på bortaplan och Rapid Wien på hemmaplan borde vara på ungefär samma nivå i svårighetsgrad. Att Pepe inte var värd prislappen Arsenal betalade kan nog de flesta vara överens om. Men hans prestationer i just Europa League har varit rätt bra. 2+2 i fjol på knappt 300 minuters speltid. I år har han gjort 3+2 på 332 minuters speltid. Ett poäng var 70:e minut i Europaspelet. Jämför det med PL, där han gör poäng var 191:a minut. Kommer även till betydligt fler avslut (3.5/EL-match jämfört med 1.94 per PL-match). I det här skedet är motståndet ofta något helt annat jämfört med i PL och på den här nivån kan Pepe glänsa som en bra spelare. Får även ta lite mer plats än i PL är känslan.

Med tanke på att han fortsatt är avstängd i ligan är det favorit på att han får 90 minuters speltid (precis som han fick i Molde). I EL har Pepe även kunnat ta en del fasta situationer (gjorde bland annat två frisparksmål i en EL-match i fjol). Arsenal är klara för avancemang redan och gruppsegern är i hamn om inte just Wien vinner här med mer än Arsenal vann i bortamatchen och sen även vinner sista matchen samtidigt som Arsenal förlorar. Allt det kommer knappast inträffa. Så Arsenal har inte så mycket att spela för, men Arteta är pressad pga ligaresultaten och det här är första matchen på nio månader som Arsenal kommer ha fans på arenan. Så nog borde det bli en okej prestation.

Rapid Wien har hållit nollan en av de senaste 15 tävlingsmatcherna. Då spelar de ändå i den väldigt ojämna österrikiska ligan. Knappast något betongstarkt försvar Arsenal möter. Så det är väldigt rimligt att tro att Arsenal gör två-tre mål i den här matchen - precis som de gjort i typ varje gruppspelsmatch de spelat i EL senaste säsongerna.

Speltips: Pepe målskytt. Den däjärve kan testa en liten slant på Pepe att göra två mål till odds runt 10.

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip