Arsenal tar emot Sevilla på onsdagen.
Mitt speltips: Under 3,5 mål i matchen.

Matcherna duggar tätt för Gunners, som hade cup förra veckan, Newcastle borta i lördags och ny ligamatch redan kommande lördag. Lägg till att de har rätt tuffa skadeavbräck:
Jesus, Partey, Ödegaard missade samtliga Newcastlematchen och lär vara out igen. Timber långtidsskadad. Det är fyra tänkbara startspelare inför säsongen. Lägg till att Smith-Rowe också är skadad, en spelare som säkert hade kunnat få minuter här. Det här för att Arsenal får gå rätt tajt på folk för dagen.

En sån som Saka är helt ur form och jag tycker inte han ser ut att vara helt frisk (hade ju skadeproblem tidigare). Martinelli också relativt formsvag. Nketiah kan göra mål mot svaga lag i ligan, men alla ser att det inte är en toppanfallare för ett lag som ska vinna titlar.

Hela säsongen har Arsenals offensiv varit sämre än ifjol. Skapat mindre och gjort färre mål. Gått bra resultatmässigt kanske mer tack vare försvarsspelet.

Räcker Sevilla till?

Sevilla stod upp bra mot Arsenal hemma. Bars fram av hemmapubliken, men skapade i ärlighetens namn rätt så lite (två skott på mål bara exempelvis).

Har annars två kryss i den här gruppen. En del kryss i övrigt i gruppen också, så även om de skulle förlora här är det inte kört. En poäng ser de nog som rätt bra. Skulle tro att de går in med en defensiv inställning med ambition att göra det svårt för Arsenal här.

Jag tror inte Arsenal har en offensiv toppinsats i sig helt enkelt. Saknar spelare, matchats tajt. Behöver inte heller gå för fler mål i ledning.

Allt som allt tycker jag under 3,5 mål känns vettigt här.

Speltips: Under 3,5 mål i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip