Speltips: Bukayo Saka målskytt till 2.20 hos Expekt .
—-
Arsenal tar emot hittills bedrövliga Sheffield United hemma på Emirates. Matcher som dessa behöver bara vinnas om man vill hänga på i toppstriden, och det tror jag man gör.

Sheffield United kommer åka till Emirates med en tanke i huvudena: Håll tätt så länge som möjligt.
Det är inte alls omöjligt att man kan lyckas med det, åtminstone ett tag, men inte ska det kunna räcka i 90 minuter?

Dags för Saka

Gabriel Jesus åkte på ytterligare en skada under veckans match mot Sevilla i Champions League.
På vänsterkanten finns Leandro Trossard och Gabriel Martinelli, men ingen av dem tycker jag ser ut att vara i superform. Längst fram lär Nketiah eller Havertz starta. I vilket fall som helst tror jag Bukayo Saka kan ha en väldigt rolig match framför sig.

Luke Thomas som spelat vänsterback hittills den här säsongen är en helt okej fotbollsspelare, men där ska Saka ha ett stort övertag.
Framför honom spelar Gustavo Hamer som enligt mig är Sheffields bästa offensiva hot och som ges en del frihet. Frihet att släppa defensiven en aning, vilket bara öppnar upp Sakas ytor ännu mer. I en match där Arsenal kommer anfalla 75% av tiden kommer möjligheter finnas i överflöd.

Det har varit en period av något svagare insatser från Saka den senaste tiden, men här har han ALLA möjligheter i världen att få fart på formen.
Sheffield ska trots allt inte ha något att säga till om mot Arsenal på Emirates Stadium, och då tror jag Saka kan ha en rolig dag på jobbet.

Jag har rekat detta exakta spel två gånger tidigare och rättat grönt båda gångerna. Nu går vi för hattrick! Ett lite roligare spel den här gången men ett spel jag gillar skarpt!

Bukayo Saka målskytt i matchen till 2.20 spelas hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip