Standard Liege reser till London för bortamatch mot Arsenal.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen. Finns hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet .

Tycker Club Brugge imponerade mot Real Madrid på bortaplan i tisdagens CL. Blev 2-2 där. En indikation om att toppskiktet i belgiska ligan är helt okej? Kanske det. Standard Liege skuggar CB och har också öst in en hel del mål i säsongsupptakten. Vann sin EL-premiär och gjorde mål i fem av sex EL-matcher i fjol. Det verkar finnas offensiv power i laget, helt klart.

Arsenal ser mycket svaga ut defensivt såhär långt den här säsongen. Ger bort billiga mål och straffar samt släpper till mängder av avslut/bra målchanser. Statistiken för xG allowed ser rätt bedrövlig ut. Vann EL-premiären mot Frankfurt med 3-0, men det var ett rätt sjukt resultat. Släppte till mängder av målchanser även där och 2-2 hade speglat matchens händelser på ett bättre sätt. Som vanligt i EL-sammanhang roterade Emery en hel del där: Reservkeepern plus fem-sex spelare som inte är ordinarie fick starta. Med tanke på att Arsenal spelade en tuff match borta mot Man United så sent som i måndags räknar jag med kraftig rotation igen:
Martínez i mål, Mustafi, Özil, Bellerin, Holding, Smith-Rowe, Willock, Maitland-Niles och Ceballos lär alla vara aktuella för start. Lär hursomhelst inte bli ett särskilt starkt lag rent defensivt.

Offensivt ser det rätt okej ut med Özil m.fl. Går ytterst sällan mållösa från Emirates, oavsett turnering. Det här spelet handlar mer om huruvida Standard Liege gör mål. Känslan runt Arsenal är att det inte kommer bli särskilt många hållna nollor den här säsongen. Med ett roterat lag lär det knappast se bättre ut här. Standard Liege är inte ofarliga och kommer garanterat få sina chanser här.

2/3-1?

Speltips: Båda lagen gör mål (BLGM) - odds 1.83 hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet .


This is the stats tab
This is the post tip